Adidas Pureboost Go Nasıldır?

Dün tatilden dönerken Adidas mağazasına uğradım ve ucuz olmadığı için Adidas Pureboost Go'nun sadece 43 numarasını denedim. İnternetten baktığım kadarıyla ön tarafı biraz sıkıymış ama 43 numarası bana sıkıdan daha çok baskı uyguladı. Başka da numarasını denemedim ancak şuanda internetten almaya karar verdim ama kaç numara alacağımı bilemedim. Bu ayakkabıya sahip veya tecrübesi olanlar ilgilenebilirlerse çok memnun olurum. :)

Yanlış bakmıyorsam fiyatı 700 TL civarında bir ayakkabı. Hayatını marka takıntısı olmadan geçirmiş biri olarak, bir tane de Nike ayakkabımız olsun deyip 1 aydır bakınıyorum güzel bir model fakat saçma sapan rakamlar ödemenin de alemi yok. 700 TL fiyat biçilmiş ayakkabı benim şahsi fikrime göre güzel bir ayakkabı da olmamakla birlikte zaten o fiyatı verdikten sonra mazotla çalışıp beni gideceğim yere de yürütmemeli.

Yanlış bakmıyorsam fiyatı 700 TL civarında bir ayakkabı. Hayatını marka takıntısı olmadan geçirmiş biri olarak, bir tane de Nike ayakkabımız olsun deyip 1 aydır bakınıyorum güzel bir model fakat saçma sapan rakamlar ödemenin de alemi yok. 700 TL fiyat biçilmiş ayakkabı benim şahsi fikrime göre güzel bir ayakkabı da olmamakla birlikte zaten o fiyatı verdikten sonra mazotla çalışıp beni gideceğim yere de yürütmemeli.
700TL ben de hiçbir ayakkabıya vermem zaten fiziksel mağazasında 800TL'ye satılıyor diye sadece 43 numarasını deneyip çıktım. Ancak internette 500TL gibi bir rakama buldum. Bayramdan gelen paralarla alacağım ve bu kadar pahalı olmasını ben de istemezdim ancak artık güzel ayakkabılar çıkmıyor mu bilmiyorum fakat her şey çok pahalı. 2 senedir 200 ve 300'e Nike ayakkabı aldım ve şuanda fiyatları 500'den yukarı. 500TL'ye satılan ancak 100TL verilmeyecek bir ayakkabı da denedim dün ve mağazada garç, gurç sesler çıkartıyor o kadar kötü. Yani marka olmasa bile sağda solda hiç düzgün ayakkabı bulamadım bu sene. O yüzden düzgün duran bir ayakkabı olduğunu düşündüğüm için almak istedim. Yoksa bu yazı da 1 sene önce aldığım ve yırtılmakla düzgün durmak arasında kalan ayakkabılarımla geçireceğim. :/

Nike Air Max Invigor Lifestyle Firma için paylaştım linki, yine ayakkabı çok benim tarzım olmasa da fena da değilmiş dediğim bir model oldu. 700 TL o ayakkabıya vereceğinize 2 tane ayakkabı alıp sitedeki 100 TL indiriminden de faydalanabilirsiniz.
Ayrıca her ne kadar ürünlerinin orjinalliğinden emin olamasam da yine Boyner bünyesinde olduğunu duyduğum Morhipo diye de bir site var. Şüphelenme sebebim bir çok modelin daha önce hiçbir yerde görmediğim renklerini de satıyor olması.

Adidas'a o kadar para vermenin saçma olduğunu düşünüyorum.
Adidas da satıyoruz. Slazenger de satıyoruz. Kıyasladığında Slazenger hem fiyat olarak, hem de kalite olarak daha iyi.
Marka diye hiçbir ayakkabıya o kadar para verilmez. Slazenger Türkiye'de üretiliyor.

Bakmanda fayda var. Slazenger Resmi Site

Nike Air Max Invigor Lifestyle Firma için paylaştım linki, yine ayakkabı çok benim tarzım olmasa da fena da değilmiş dediğim bir model oldu. 700 TL o ayakkabıya vereceğinize 2 tane ayakkabı alıp sitedeki 100 TL indiriminden de faydalanabilirsiniz.
Ayrıca her ne kadar ürünlerinin orjinalliğinden emin olamasam da yine Boyner bünyesinde olduğunu duyduğum Morhipo diye de bir site var. Şüphelenme sebebim bir çok modelin daha önce hiçbir yerde görmediğim renklerini de satıyor olması.
Tam olarak size katılıyorum; Morhipo cidden hiç emin olunamayacak bir site. Trendyol, Boyner gibi tüm mağazalara baktım hatta dün Boyner'in, Sportive'in, Adidas ve INStreet'in mağazalarına da gittim ancak bu sene kendime göre ayakkabı bulamadım dediğim gibi. Boyner'in indirimleri cidden güzel ama bilemedim. :/
Adidas'a o kadar para vermenin saçma olduğunu düşünüyorum.
Adidas da satıyoruz. Slazenger de satıyoruz. Kıyasladığında Slazenger hem fiyat olarak, hem de kalite olarak daha iyi.
Marka diye hiçbir ayakkabıya o kadar para verilmez. Slazenger Türkiye'de üretiliyor.

Bakmanda fayda var. Slazenger Resmi Site
Adidas evet çok pahalı satıyor ayakkabıları bu yüzden senelerdir hiç Adidas'a bakmadım bile ancak bu sene mi çok gıcığım yoksa kendime göre ayakkabı mı bulamadım bilemiyorum. Slazenger'e de sitelerde denk geldim ama bana uygun tarzda değiller ne yazık ki. :/

Dost başa düşman ayağa bakar, düşman için bu kadar özene gerek yok. Gözünüze hoş gelen bahsettiğiniz sorunları da yaşatmayacak fiyat olarak da saçmalamamış seçimler yapıp geçin. Birçok firma mağazaları küçük olduğu için 4-5 çeşit koyup geçiyor. Eninde sonunda bende alıp geçeceğim ama ilk defa alacağımdan kurcalıyorum modelleri biraz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı