Adidas'ta Çalışmak ve Başvuru Süreci

wowgenerals

Megapat
Merhaba, ben Adidas ya da benzeri spor mağazalarının herhangi birisinde çalışmak istiyorum. Yaşım 21 fakat özel sebeplerden dolayı şuan akşam lisesi okuyorum lise 3. sınıfım. Sizce ne gibi niteliklere ihtiyacım var? Daha önce babamın yanında 2 ay çalıştım sadece sigortasız olarak oda. Bu yüzden biraz tereddütlerim var. İş başvurusunda bulunmak için iş ilanlarının olduğu bir siteye baktım fakat oturduğum yerde bulunmuyor. Bana ne önerirsiniz ? Teşekkürler.

Herhangi özel bir niteliğinin bulunmasına gerek yok. Artık mağazacılık kültüründe herkes kendine iş bulabiliyor.

-Çalışma saatleri belki okulunla birlikte sıkıntı yaratabilir.
-Onun dışında güleryüzlü, pozitif bir insan olman senin avantajın olabilir.

Başvurup, şansını denemeni öneririm :)

Herhangi özel bir niteliğinin bulunmasına gerek yok. Artık mağazacılık kültüründe herkes kendine iş bulabiliyor.

-Çalışma saatleri belki okulunla birlikte sıkıntı yaratabilir.
-Onun dışında güleryüzlü, pozitif bir insan olman senin avantajın olabilir.

Başvurup, şansını denemeni öneririm :)

çok teşekkür ederim. Bir iş ilanı sitesinde sürekli lise mezunu aradıklarını görüyorum kafamı kurcaladı bu olay. Şu an ben akşam lisesi okuyorum fakat başka şehirdeyim devamsızlık sorununu bi şekilde hallediyorum sıkıntı çıkarmıyorlar yani tüm günüm boş diyebilirim. Yarın başvuru için mağazaya gideceğim :)

Lise mezunu olayını istiyor olabilirler. Birinci elden konuşman daha mantıklı. :)

Bugün başvurmak için mağazaya gittim, çok güler yüzlü bi mağaza müdürü karşıladı beni. Ona durumumu anlattım daha önce tecrübemin sadece babamın yanında çalıştığım olduğunu dile getirdim. Oda hiç fark etmez personel arıyoruz CV formu çıkart internetten ve en kısa sürede getir dedi.. Şimdi ise kariyer sitesinden CV çıkartıp götüreceğim olumlu olursa tekrar yazacağım :)

Satış danışmanlığı için herhangi bir niteliğe sahip olmanız gerekmiyor açıkçası. Elini - yüzünü - dilini kontrol ederler mülakat bahanesiyle, çok aykırı bir durum görmezlerse evraklarını isterler.
Örgün olarak okuyan - tatil aralarında gelen gençleri istemezler, 3 ay sonra işten çıkacağını bilirler.

Onların aradığı insan; en azından 1 seneliğine örgün olarak okumaya niyeti olmayan - zamanında işe gelip istikrarlı olacak çalışacak kişiler. 2 ay sonra işten çıkmaman yeterli yani.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı