Green Card başvuru süreci

Düzgünce cevap vermek varken ne böyle havalı havalı cümleler hocam?
Hiç havalı bir cümle değildi dostum. Sadece senin adına yapılan araştırmalarla verilen bir kartı, başka birine verme ihtimalini gerçekten düşündünüz mü hiç diye merak ettim. Hani ehliyet alınca bunu başkasına verebilmek gibi bir şey. Biraz düşünmeni istedim sadece.

Düzgünce cevap vermek varken ne böyle havalı havalı cümleler hocam?

Teşekkür ederim hocam.

Rica ederim dostum farklı soruların varsa yaz buraya. İnsan gibi cevap verenler olur illaki.

Hiç havalı bir cümle değildi dostum. Sadece senin adına yapılan araştırmalarla verilen bir kartı, başka birine verme ihtimalini gerçekten düşündünüz mü hiç diye merak ettim. Hani ehliyet alınca bunu başkasına verebilmek gibi bir şey. Biraz düşünmeni istedim sadece.

Hocam düzgünce "hayır devredemezsin" demek varken, neden böyle karşı tarafı küçük düşürmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum? 5 yaşında bir çocuk gelse size 2+2 5 mi eder diye sorsa ona da 5 etse komik olmazmıydı falan mı derdiniz merak ettim. Yani şu sitenin acil bu tür insanlardan arındırılması gerek ya da sıkı kuralların gelmesi gerek, sosyal forum diye herkes askerlik arkadaşıymış gibi koınuşuyor.

Teşekkür ederim hocam.

Rica ederim dostum farklı soruların varsa yaz buraya. İnsan gibi cevap verenler olur illaki.

Vallahi yani çok basit bir şeyi uzattıkça uzatıyorlar, ne var yani sizin gibi direk devredemezsin, lise mezunu olman şart gibi cevaplar vermek yerine burada felsefe yapıyorlar anlamıyorum. Tekrardan teşekkür ederim.

Su an başvuru yapılıyor mu yoksa ekim ayınımı bekleyeceğiz hocam.

DV-2024 kayıt dönemi 5 Ekim 2022'de başlar ve 8 Kasım 2022 12:00 pm Est'de sona erer. DV-2024 katılımcıları, onay numaralarını en az 30 Eylül 2024 tarihine kadar saklamalıdır.

DV-2024 kayıt dönemi 5 Ekim 2022'de başlar ve 8 Kasım 2022 12:00 pm Est'de sona erer. DV-2024 katılımcıları, onay numaralarını en az 30 Eylül 2024 tarihine kadar saklamalıdır.

Hocam kusura bakmayın tam anlamadım 30 Eylüldemi kayıtlar açılacak.

Hocam her sene Ekim'in ilk haftaları başlar. Kasım'ın ilk haftaları sona erer. Tarihleri siteden aldım. Başvurduğunda sana bir başvuru numarası tarzı bir kod verecek bunu saklaman lazım. Onu kaybedersen kaybettiğini veya kazandığını göremezsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı