Adil Kullanım Kotası 2019'da Kalkıyor

İnternet sağlayıcıları fiyatları yükseltmek için koz elde etmiş oldu. Uçuk Internet fiyatlarına hazır olun.
Bu arada TurkNet firmasının kotayı kaldırması önemli değil. İstisnalar hariç ülke genelinde en fazla 35Mbit hız verebiliyorlar. Müşteri hizmeti yok. 1.5 Aydır 1Mbit hız kullanıyorum. Destek kayıtlarıma cevap gelmiyor.
Twitter üzerinden ulaşabilirseniz ve sorununuz altyapı kaynaklı değilse sorun aynı gün çözülüyor. Hiç 2. güne sarkan bir sorunum olmadı.

İnternet sağlayıcıları fiyatları yükseltmek için koz elde etmiş oldu. Uçuk Internet fiyatlarına hazır olun.
Bu arada TurkNet firmasının kotayı kaldırması önemli değil. İstisnalar hariç ülke genelinde en fazla 35Mbit hız verebiliyorlar. Müşteri hizmeti yok. 1.5 Aydır 1Mbit hız kullanıyorum. Destek kayıtlarıma cevap gelmiyor.
Kendi uygulamasından başvurursanız çok kısa sürede sorun çözülür. Kendileri bile belirtmiş sorun olduğunda uygulamadan çok daha hızlı yanıt alırsınız diye.

Fiyat yükselmeyecek, performansta (aşırı) düşüş beklemiyorum. Millet paranoyak olmuş. Hepiniz göreceksiniz paşa paşa kalkacak AKK.

Twitter üzerinden ulaşabilirseniz ve sorununuz altyapı kaynaklı değilse sorun aynı gün çözülüyor. Hiç 2. güne sarkan bir sorunum olmadı.

4 Gün Tweet attim cevap gelmedi. En son spam yapınca cevap alabildim.İlgileniyoruz demekten ileriye gidemiyorlar. Sanırım Size özel hizmet göstermişler.

Kendi uygulamasından başvurursanız çok kısa sürede sorun çözülür. Kendileri bile belirtmiş sorun olduğunda uygulamadan çok daha hızlı yanıt alırsınız diye.

Mobil uygulamanın 3 puanı var. Sanırım pek bir işe yaramıyor. İnternet sitesinden destek kaydı açmamı engellediler. Açılan destek kaydına cevap bile gelmiyor.

Facebook grubuna katılın. Orda da yardımcı oluyorlar. Destek açıp numarasını twitterdan yazarsanız en kısa sürede çözüm bulacağınıza inanıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı