Adil kullanım kotası kalkacak mı ?

24953

Megapat
Arkadaşlar kısa ve net verdiğimiz parayla rezil oluyoruz akk denen lanet şey Türkiye'den kalkacak'mı yoksa babamız fabrikatör olup aylık 200 tl vermesi'mi lazım ? Neden akk diye bir uygulama var ne için dış ülkelerde olmayan şeyler bizde var neden ?

Çünkü burası Türkiye Şaka bir yana tam bir dolandırıcılık bu adil kullanım kotası. Adamlar sınırsız diye para alıyor, ama kota koyuyor. Dolandırıcılığın resmiyete düştüğü uygulama.

Dostum diğer ülkelerde de var bildiğim kadarıyla ama bizdeki gibi kötü değil. Şu anda imza kampanyası var ona sen de bir imza at belki sesimizi duyurabiliriz. Geçen sefer de imza kampanyası yapılmıştı ve düşülen hız birden üç megabite çıktı. Bu sefer de bir şeyler değiştirebiliriz.

Şahsen ben imzamı atmıştım geçen hafta

Saçma uygulamalar bizim ülkemizde uygulanır. Ben AKK uygulamasının kalkacağını düşünmüyorum.

Bence bu işe bir dur diyilebilir eğer imzalar 100.000'i geçerse illaki bir ilerleme olacaktır yani 100.000 insandan bir kasaba hatta bir şehir bile kurulabilir dikkate alıcaklarından eminim ne olur ne olmaz 2 dk'nı ayırıp bir imza at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…