Adil kullanım kotası kalkacak mı ?

Arkadaşlar kısa ve net verdiğimiz parayla rezil oluyoruz akk denen lanet şey Türkiye'den kalkacak'mı yoksa babamız fabrikatör olup aylık 200 tl vermesi'mi lazım ? Neden akk diye bir uygulama var ne için dış ülkelerde olmayan şeyler bizde var neden ? :kızgın::kızgın::cry:
Dış ülkelerdeki insanların çoğu orjinal oyun alıyor. Torrent kullanmıyorlar. Bizde niye var dersen otur 2 dakika düşün derim.

Dış ülkelerdeki insanların çoğu orjinal oyun alıyor. Torrent kullanmıyorlar. Bizde niye var dersen otur 2 dakika düşün derim.
Steam indirmelerini akk'dan çıkarsınlar o zaman. İndirim vardı, en az 50gb steamden indirim yapmışımdır. Normalde 800-1000 arası olan indirme hızı şuan 100-200 civarında. :/

Böyle bir olayın olması imkansız. Ayrıca düzenlenen imza kampanyaları boşuna yapılıyor. Daha önce yüzbinlerce kez bu durum için imza kampanyaları ve itirazlar oldu. Fakat halen ülkemizde uygulanmakta.

Ayrıca bu AKK olayının orjinal oyun ile ne alakası var yahu? siz torrentleri oluşturanların ve oyunları kıranların yabancı olduğunu bilmiyorsunuz herhalde? mesela Rusya'da birçok cracker grup var ve en çok korsan indirilen ülkelerden biri. Ama orada internet hız limiti dediğinizde gülüyorlar.

AKK Türkiye'de artık oturmuş bir sistem. Kimse bunu engelleyemez. TTNET zaten 16mb hızı 12mb olarak gönderiyor. Müşteri temsilcisiyle konuştuğunuz zaman bulunduğunuz bölge için gayet iyi bir hız diyorlar. AKK engellenemez ama bir mucize olurda kotayı 75gb değilde 200gb yapabilirler. Ayrıca dünyadaki en düşük internet hızı Türkiye'de bunu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Yabancı ülkelerle boşuna kıyaslama yapmayın. Ukranya'da bile en kötü hız 25mbden başlıyor ve kotasız.

AKK Denen uygulama resmen saçmalık tır limitsiz internet adı altında limitli internet kullanıyoruz ben firmalara kızmıyorum buna göz yuman BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ BAŞKANLIGI bu ülkede ne iş yapıyor ? Bizler birlik olup hakkımızı aramadık ca hangi platform olursa olsun sömürgecilik devam edecektir geçmişimize baktıgımız da her alanda bu tarz uygulamalar olmuştur ve olmayada devam edecektir.
Yurtdışında bir çok tanıdıgım var hiç bir ülkede bu uygulama yoktur internet fiyatları bizim kullandıgımız tarifeler den daha uygundur.

Milleti sınırsız diye kandırıyorlar daha akn kotasının yarısı dolmadan doldu diye mesaj geliyor 20 gün boyunca düşük hızla internet kullandırıyorlar. Yakında kaçak elektrik- kaçak doğalgazdan sonra kaçak internet de çıkar bak Türk Zekası zehir gibi mübarek.

@Silinen üye Dostum o Zimbabwe :) Türkiye'yi bu tip ülkelerle kıyaslamayalım derim ben. Yani bunu bahsettiğiniz ülkeleri aşağılama gibi görmeyin ama bence bizim ülkemizi biraz aşağılamış gibi oluyorsun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı