Adil Kullanım Kotası Kalktı Mı ?

Kaan Güler

Hectopat
Daha fazla  
Adil kullanım kotasını 1 hafta önce geçmiştim. Darbe sonrası hız testi yaptığımda 28.56 Mbps download 8.32 Mbps upload hızım vardı ve hala adil kullanım kotasını geçememişim gibi internetimi kullanıyorum. Bu sadece bende mi böyle yoksa sizde internetinizi adil kullanım kotası yokmuş gibi kullanıyorsunuz ? Başka sitelerde araştırdım ve bununla ilgili bir şey göremedim.

Bende de yükseldi. AKK aşmıştım 300kb/s ile indiriyordum ama şuan 1.6mb/s indiriyorum. Ne diyeyim sevindim

Evet şuanda acayip bir durum söz konusu, dün geceden beri Steam ve Origin üzerinden toplam 45 GB indirme yaptım 2 MB/s'de iniyor. AKK kalkmışken indirin indirin

AKK'yi kaldıracaklarını sanmıyorum.

10 GB verdikleri söyleniyor ama aynı anda faturaların da zamlandığı söyleniyor. Yani güzel bir şey değil sanırım şu an için.
Yanlış bilgilendirme yaptım, arayıp sorduğumda faturayı geç yatırdığım için 24TL ekstra eklemişler faturama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…