Adil Kullanım Kotası Kalktı Mı ?

Açma kapatma bedelidir o.
Aynen. Ama tamamen saçmalık, zaten geç yatırma bedeli alıyorlar tam hatırlamıyorum ama 2-3TL bir şeydi. Sen belki anlarsın, ben TurkTelekom kullanıcısıyım. Bugün tüm servis sağlayıcılarını aradım, hepsi güzel güzel konuştu uydunet hariç. Verdikleri numara aranmıyor + konuşmayı bilmiyorlar. Turkcell pahallı geldi, TurkNet ise ucuz ve TurkTelekomun altyapısını kullanıyor. Aynı hız alacağım ama ping konusunda sorunlar olabilir. Onun dışında son olarak Vodafonu aradım ve çok şaşırdım. TurkTelekomun altyapısını kullanmlarına rağmen +50Mbps hız vereceklerini söylediler, sence ne kadar doğru?

Eğer Türk Telekom'un altyapısını kullanarak hizmet vereceklerse VDSL üzerinden verilir. Onun dışında kendi fiber altyapısı bölgende varsa onun üzerinden verilir.

Eğer Türk Telekom'un altyapısını kullanarak hizmet vereceklerse VDSL üzerinden verilir. Onun dışında kendi fiber altyapısı bölgende varsa onun üzerinden verilir.
Madem VDSL üzerinden verecekler, paketim 16Mbps desteklemesine rağmen 10Mbps hız veriyorlar. Sence vodafone bana +50Mbps hız verebilecek mi?

Dediğim gibi eğer altyapı uygunsa verilebilir.
Bana taş patlasa 20Mbps hızı zor verirler gibi geliyor. Nede olsa TurkTelekomum altyapısını kullanıyorlar. Bende TurkTelekom kullanıcısıyım bana verdikleri hız 10Mbps onlar kalkıp bana 13Mbps hızı zor verirler. :D

@ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ 50 Mbps parası verip 10 Mbps aldığınızı sanmıyorum. En fazla "16'ya kadar" pakedine sahip olmalısınız. 10 Mbps çok da düşük değil. Ben kabullenmezdim gerçi o hızı. :) 50 Mbps Telekom pakedi alın, size de verirler 50'yi merak etmeyin. Kablo belli, kapasite belli. Paraya ve girişkenliğe bakıyor biraz bu iş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni paylaşılmış. Sorunuzun cevabı olabilir bende şuan izliyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı