@ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ 50 Mbps parası verip 10 Mbps aldığınızı sanmıyorum. En fazla "16'ya kadar" pakedine sahip olmalısınız. 10 Mbps çok da düşük değil. Ben kabullenmezdim gerçi o hızı. 50 Mbps Telekom pakedi alın, size de verirler 50'yi merak etmeyin. Kablo belli, kapasite belli. Paraya ve girişkenliğe bakıyor biraz bu iş.
Hocam tamamda madem destekliyor, 16Mbps deyilde neden 10Mbps? Ben bunu anlamıyorum. Eğer Vodafona geçince bu sorun çözülürse TurkTelekom güzel sözleri hak eder
Siz ADSL altyapısı üzerinden maksimum 16Mbps hız alabilirsiniz, farklı nedenlerden dolayı size ulaşan hız 10Mbps olabilir. VDSL altyapısında maksimum 100Mbps'ye, fiberde ise maksimum 1000Mbps'ye kadar hız alabilirsiniz.
Modem değiştirmem gerecek sanırım, şuan kullandığım modem bu: TP-LİNK TD-W8961N 300Mbps kadar hız destekliyor sanırım. Uyumlumu? Ve Vodafone yi aradığımda ping sorunu olursa modemden kaynaklı dedi, ne kadar doğru?
Modem değiştirmem gerecek sanırım, şuan kullandığım modem bu: TP-LİNK TD-W8961N 300Mbps kadar hız destekliyor sanırım. Uyumlumu? Ve Vodafone yi aradığımda ping sorunu olursa modemden kaynaklı dedi, ne kadar doğru?
Yine ADSL altyapısı üzerinden hizmet alacaksan müdahale edilmedikten sonra herhangi bir değişiklik olmaz. VDSL veya fiber altyapısı üzerinden hizmet alacaksan mutlaka ping değeriniz değişiklik gösterecektir.
Yine ADSL altyapısı üzerinden hizmet alacaksan müdahale edilmedikten sonra herhangi bir değişiklik olmaz. VDSL veya fiber altyapısı üzerinden hizmet alacaksan mutlaka ping değeriniz değişiklik gösterecektir.