Adil Kullanım Kotasını Kaldırmak Mümkün mü?

Ben hızım 3MBit'e düşse bile MTU ile yeninden 16MBit'le indirmeye devam ediyorum modemim TP-LINK ama yalnızca Torrent ve de bir kaç sitede işe yarıyor yani gece MTU'yu hallediyorum sabah oyun inince geri kapatıyorum. Steam'de de çalışıyor bu arada geçen gün oyun indirmiştim.
NetMTU ayarlarını verirmisin benim modem' de TP-LINK.

Bana acil lazım Origin' den BF3 indiriyorum ama çok yavaş acil lazım.
NetMTU falan kullanmıyorum 192.168.1.1 adresine gir yukardan ara yüzü ayarları de, aşağılarda TCP MTU deçeneğini ben 340 yapıyorum biraz üstünde de TCP MSS var onu da 300 yapıyorum kaydedince internet kesiliyor 1-2 dk. sonra ağırdan hızlanarak 16 Mbit'i vuruyor yalnız önce indirmeni başlat, dediğimi yap indirmeyi kapatmadan yoksa başlamaz, işin bitince MTU'yu geri eski haline getir bende MTU 1480 MSS 1400 orijinal halleri sende de böyle mi bilmiyorum ama yanında kutucuk içinde yazar varsayılan şu diye. 340-300 olmazsa başka sayılarda deneyebilirsin ben bunu sallayarak buldum modemden modeme değişebiliyor önemli olan MSS'yi MTU'dan 40 aşağı seçmen ve bir çok siteye giremeyeceğini de bil, MTU açıkken başka sitelere ya girmiyor ya zor giriyor o yüzden gece kullan Torrent ve Steam'de sorunsuz çalışıyor saygılar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı