O işlem tam olarak nasıl oluyor. Eğer öyle bir şey olsa idi bana adsl bağlamazlardı sanırım. Çünkü komşum da türknet ve 16 mbit alıyor. Biraz açıklar mısınız?
Şimdi sizde VDSL destekli modem olması lazım öncelikle. Ve destek kaydı oluşturup paket değişikliği seçmeniz gerek. VDSL destekli modem aldığınızı ve hattınızın VDSL geçirilmesini isteyin. Eğer destekliyorsa geçirirler.
Şimdi sizde VDSL destekli modem olması lazım öncelikle. Ve destek kaydı oluşturup paket değişikliği seçmeniz gerek. VDSL destekli modem aldığınızı ve hattınızın VDSL geçirilmesini isteyin. Eğer destekliyorsa geçirirler.
Ben evime gelen hat eski olduğu için yenisi ile değiştiriyorum. Bir nevi yenileme amacı var. Şuanda süperonline 16 mbit kullanıyorum.
Nasıl değerler?
Hız testi sonucum ise böyle.
Eki Görüntüle 316640
Ben evime gelen hat eski olduğu için yenisi ile değiştiriyorum. Bir nevi yenileme amacı var. Şuanda süperonline 16 mbit kullanıyorum.
Nasıl değerler?
Hız testi sonucum ise böyle.Eki Görüntüle 316641
Sorunu okudum. Burada Netspeedinde hatası var evet ama ana kaynak Türk Telekom. Çünkü NetSpeed'in kendi saha ekipleri yok. Türk Telekom ne kadar iyiyse onlar da o kadar iyi. Netspeed sadece iletişime geçip gitmelerini söyleyebilir.