Adım Adım Bina Ankastre Kutusundan Eve CAT6 Kablo Çekmek

O işlem tam olarak nasıl oluyor. Eğer öyle bir şey olsa idi bana adsl bağlamazlardı sanırım. Çünkü komşum da türknet ve 16 mbit alıyor. Biraz açıklar mısınız?
Şimdi sizde VDSL destekli modem olması lazım öncelikle. Ve destek kaydı oluşturup paket değişikliği seçmeniz gerek. VDSL destekli modem aldığınızı ve hattınızın VDSL geçirilmesini isteyin. Eğer destekliyorsa geçirirler.

Şuan vdsl destekli asus dsl-n16 kullanıyorum. Yarın arayıp konuşacağım eğer öyle bir şey mümkün ise tekrar türknet aboneliğimi başlatırım.

Modemde VDSL kurulum yaptınız mı hiç? Ve DSL günlüğünü atar mısınız?
Siz hattı SNR Margin için mi değiştiriyorsunuz?

Ben evime gelen hat eski olduğu için yenisi ile değiştiriyorum. Bir nevi yenileme amacı var. Şuanda süperonline 16 mbit kullanıyorum.
Nasıl değerler?
Hız testi sonucum ise böyle.

Benimle neredeyse aynı. Hat zayıflaması benim de bu şekilde Türknette SNR Margin ne kadardı? Bir de hız testinde ping ne kadar çıkıyordu?

Ben TürkNet’i hiç kullanmadım hat çekmemiştim çünkü. Müşteri hizmetlerine bağlanması çok zor olduğu için iptal ettirdim.
Hat değerlerim kötü mü ?

Bu benim değerler.
Ben TürkNet’i hiç kullanmadım hat çekmemiştim çünkü. Müşteri hizmetlerine bağlanması çok zor olduğu için iptal ettirdim.
Hat değerlerim kötü mü ?
Kötü değil ama iyi de değil. Yeniledikten sonra SNR Margin değeri artar büyük ihtimalle ki bu da alabileceğiniz hızı arttırır.

Dosya Ekleri

• modem.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 275
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…