Adım Adım Windows 8 Kurulumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar şu an kuruluma başladım ve bir yerde takıldım. Şu resimdeki yere kadar getirdim ama ben istiyorum ki pc'deki iki disk de önceki kalıntılarından çöplerinden temizlensin ve C Diskine Windows 8 kurulsun, bunu nasıl yaparım ? İki sürücünün de üstüne gelip biçimlendir mi demem gerek ?

İki diski de silmek istiyorsanız ikisini de biçimlendireceksiniz. Sonra da ilk sürücüyü seçip ileri dersiniz.
Abi acemiliğimi mazur gör ama şunu sormak zorundayım, biçimlendir'e tıkladığımda "Bu Bölümde Bazı Önemli Dosyalar ya da Uygulamalar olabilir" diyor, biçimlendirip Windows 8 kurduktan sonra bilgisayarın çalışmasını sağlayacak bütün uygulamalar da işletim sistemi ile beraber gelecektir değil mi ?

Yalnız ikinci bölümde dosyaların yok muydu senin ? C'de işletim sistemi vardı da hani D'de ne vardı ? Onların yedeğini aldın mı ? Kurmak için o kısmı biçimlendirmene gerek yok. C'yi yani ilk bölümü biçimlendirmen yeterli.

İkisini de biçimlendirdim gitti valla Eski bir bilgisayar bu, kullanmıyorum artık. Fimlerim müziklerim falan hepsi laptopta. Yardımın için teşekkür ederim.

Bizim birader yatıyor ve ondan gizli Windows 8 kurmaya başladım. O uyanmadan her şeyi halletmiş olurum diye umuyorum, her ne kadar o geçmek istemese de ben dayanamadım, geçiyorum.

- - - Güncellendi - - -

Windows 8'i dün kurdum ve o sürekli karşı çıkan abim akşam yanıma gelip, bu sistem olmuş, hem de çok iyi olmuş dedi. Gerçekten çok kullanışlı, çok hızlı yani tek kelimeyle harika bir işletim sistemi yapmışlar, tebrik ediyorum adamları. Keşke fiyatları biraz daha makul olsa da orijinal satın alabilsek.

Key çalışmıyor. 64 bit olanı internetten zor buldum da kurdum hala etkinleştirlmedi yazıyor.

Not: PC benim değil...

- - - Güncellendi - - -

Elinde key olan özel mesajla yollayabilir mi? Yoksa tamirden çıkacak laptopuma Windows 7 64 bit kuracağım... :/

Son düzenleyen: Moderatör:

Forumda arama butonunu hiç kullandınız mı ? Ya da sabitte duran bir diğer konuya hiç baktınız mı ? https://www.technopat.net/forum/windows-8/9708-windows-8-turkce-indirme-baglantilari.html

Forumda etkinleştirme ile ilgili bir ton başlık var. Arama kısmına yazarsanız dünya kadar konuya ulaşabilirsiniz.

Merabalar. Öncelikle cezam geçtiği için bütün yönetici arkadaşlara teşekkür ederim. Ben Windows 8'i başkasının bilgisayarına kurdum. Bu key'i yazdım. Kabul etmedi... Sonra internetten bulduğumla geçtim. Windows açıldığında etkinleştirilmedi yazıyordu. Komutu da denedim olmadı. En sonunda kmspico (yanlış yazmış olabilirim) Recep Abi'nin önerdiği programlardan biri. Windwos tooklit çaılşmadı. Onu nasıl kullanacağız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…