Adıma Google ads hesabı açılıp 2000 TL borç yaptırılmış

Mail kimden gelmiş?

Öncelikle sunu belirteyim, Google hesabima bagli bir kartim vardi ve onu odeme icin onu kullanmislar. Mail Google' dan Geldi evet. Gördugunuz gibi Google reklamlara girdim ve sonuc bu.

Arkadaslar Google ads e bu sorun icin iletisime gecmistim. Simdi e-posta Ile donut geldi.
"İnceleme ve araştırmamıza dayanarak, Google Hesabınızın [...] potansiyel olarak ele geçirilmiş olduğunu tespit ettik: [2023-03-26 ] ve yetkisiz yeni bir Ads hesabı (...) oluşturuldu ve Google Hesabınıza bağlandı. Yetkisiz reklamlar hesabını askıya aldık. kimliğiniz kullanılarak oluşturuldu. Yetkisiz reklam maliyetleri için sizden ücret alınması durumunda, Google bir geri ödeme sağlayabilir. Reklam maliyetleri ödeme yönteminizden tahsil edildiyse, tutarı hesabınıza geri almak için bankanızla çalışabilirsiniz. Henüz sizden tahsil edilmemiş reklam maliyetlerini kaldıracağız. Hesap güvenliğiniz bizim için son derece önemlidir ve hesabınızı diğer olası güvenlik saldırılarına karşı korumak için aşağıda belirtilen ek güvenlik önlemlerini almanızı öneririz:

Yardimci olmaya çalisan herkese sonsuz tesekkurlerimi iletiyorum. Arkadaslar iyi ki varsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…