Hayır adres kargo şubesinin adresiAdresiniz gözüküyor.
Aradım fakat cevaplayan yok dolandırıcılık tarzı bir şey olabilir mi acabaBirisi sana sürpriz yapmak istiyordur belki.
Onun dışında net bilgi edinmek için Sürat Kargo müşteri hizmetlerini arayabilirsin.![]()
Müşteri hizmetlerini arayın.
Kargo firmasını aradım fakat açan olmadı. Buraya yazma amacım dolandırıcılık yöntemlerinin epey artmış olması ve forumdan birinin de bu durum ile karşılaşmış olabileceğidir.Kargo yetkililerin gelip buradan size ne olduğunu söylemesini mi bekliyordunuz konuyu açarken? Biz ne bilelim? Gidin kargo firmasını arayın bilgi alın.
Dur tahmin edeyim biri ile sanaldan kavga ettiniz ve o kişi panelden bilgilerinizi bulup evinize dildo siparişi verdi değil mi?
Kapıda ödeme ile vermediyse ve parasını ödediyse pek bir zararı olmaz bence alıcının.Dur tahmin edeyim biri ile sanaldan kavga ettiniz ve o kişi panelden bilgilerinizi bulup evinize dildo siparişi verdi değil mi?
Karşı ödemeli değilse teslim alınıp ikinci elden satılabilir. Ticaret.Dur tahmin edeyim biri ile sanaldan kavga ettiniz ve o kişi panelden bilgilerinizi bulup evinize dildo siparişi verdi değil mi?
Kapıda ödeme ile vermediyse ve parasını ödediyse pek bir zararı olmaz bence alıcının.![]()
Şu web sipariş kodunu bilinen sitelerin sipariş sorgulama kısımlarında deneyebilirsin aslında.Alır tekrar satarım faydası olurama öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.
Şu web sipariş kodunu bilinen sitelerin sipariş sorgulama kısımlarında deneyebilirsin aslında.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.