Çözüldü Adını bir türlü bulamadığım animasyon filmi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Arkadaşlar selam. Yıllardır arayıp bulamadığım bir animasyon filmi var. Hatırladığım bütün detayları vereceğim.

Ana karakterimiz uzaya çok meraklı bir adam. Her gece yatmadan önce evindeki devasa teleskopu ile Ay'ı inceliyor. Onunla alakalı çizimler vs yapıyor. En büyük hayali de uzaya gitmek. Bir de siyah beyaz bir kedisi vardı.

Bir gün bunun arka bahçesine altın renkli bir plak düşüyor. Anlıyor ki plak uzaydan gelmiş. O gazla gidip kendi uzay roketini inşaa ediyor. Daha sonra uzaya giderken kedisini bir yere bırakıyor. Ama roket kalkarken fark ediyor ki kedi de binmiş rokete. Yani ben öyle hatırlıyorum.

Uzayda garip bir gezegene düşüyorlar. Kurak bir gezegen. Etrafı keşfe çıkıyor, birkaç kez serap görüyor. En sonunda biriyle karşılaşıyor. Karşılaştığı adamın radyosu falan vardı galiba.

Adam bunlara yardım ediyor ve roketini tamir ediyorlar. Sonra tekrar aynı roketle dünyaya dönüyor. Ertesi gün tekrar bir hevesle roketine doğru giderken fark ediyor ki roket falan yok. Hepsi rüyaymış.

Evet, senelerdir bu filmi arıyorum ama nafile. İsmi de Agor'un arkadaşları tarzı bir şeydi sanki ama hiç hiç emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim. GPT falan da bulamadı ayrıca.

Çözüm
Anahtar kelimelerle araştırdığımda en yakın sonuç Egon & Donci (2007) çıktı bu film olabilir mi?
Araştırdım, ChatGPT üzerinden de taradım. Bir video oyundan esinlenerek yapılmış film ama bir türlü bulamadım. Oyunun adı "to the moon" şeklinde sanırım. ChatGPT'ye göre filmin yapımcısı Madhouse. Umarım bulabilirsiniz.

Araştırdım, ChatGPT üzerinden de taradım. Bir video oyundan esinlenerek yapılmış film ama bir türlü bulamadım. Oyunun adı "to the moon" şeklinde sanırım. ChatGPT'ye göre filmin yapımcısı Madhouse. Umarım bulabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim fakat maalesef değil. GPT ile yarım saat muhabbet ettim, bütün seçeneklerine baktım, hiçbiri değil ya. Annemlere sounca onlar da hatılıyor filmi, hayal görmemişim yani. Ama isim yok. Delirmek üzereyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı