Çözüldü Adını bir türlü bulamadığım animasyon filmi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Arkadaşlar selam. Yıllardır arayıp bulamadığım bir animasyon filmi var. Hatırladığım bütün detayları vereceğim.

Ana karakterimiz uzaya çok meraklı bir adam. Her gece yatmadan önce evindeki devasa teleskopu ile Ay'ı inceliyor. Onunla alakalı çizimler vs yapıyor. En büyük hayali de uzaya gitmek. Bir de siyah beyaz bir kedisi vardı.

Bir gün bunun arka bahçesine altın renkli bir plak düşüyor. Anlıyor ki plak uzaydan gelmiş. O gazla gidip kendi uzay roketini inşaa ediyor. Daha sonra uzaya giderken kedisini bir yere bırakıyor. Ama roket kalkarken fark ediyor ki kedi de binmiş rokete. Yani ben öyle hatırlıyorum.

Uzayda garip bir gezegene düşüyorlar. Kurak bir gezegen. Etrafı keşfe çıkıyor, birkaç kez serap görüyor. En sonunda biriyle karşılaşıyor. Karşılaştığı adamın radyosu falan vardı galiba.

Adam bunlara yardım ediyor ve roketini tamir ediyorlar. Sonra tekrar aynı roketle dünyaya dönüyor. Ertesi gün tekrar bir hevesle roketine doğru giderken fark ediyor ki roket falan yok. Hepsi rüyaymış.

Evet, senelerdir bu filmi arıyorum ama nafile. İsmi de Agor'un arkadaşları tarzı bir şeydi sanki ama hiç hiç emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim. GPT falan da bulamadı ayrıca.

Çözüm
Anahtar kelimelerle araştırdığımda en yakın sonuç Egon & Donci (2007) çıktı bu film olabilir mi?
Anahtar kelimelerle araştırdığımda en yakın sonuç Egon & Donci (2007) çıktı bu film olabilir mi?
Büyük ihtimal bu film.
Youtube'dan baktım yazan her şey uyuşuyor hemen hemen.
Altın disk geliyor, kedi rokete biniyor, kurak gezegene gidiyorlar...

Son düzenleme:
Yani nasıl teşekkür etsem gerçekten bilmiyorum, film buymuş. Senelerdir arıyordum, hiç de umudum yoktu inanılmaz mutlu oldum. Çok teşekkür ederim :) Sahi, siz nasıl buldunuz? İzlediniz mi daha önce?

Yani nasıl teşekkür etsem gerçekten bilmiyorum, film buymuş. Senelerdir arıyordum, hiç de umudum yoktu inanılmaz mutlu oldum. Çok teşekkür ederim :) Sahi, siz nasıl buldunuz? İzlediniz mi daha önce?

Rica ederim, bende dün seneler evvel bir platformda duyduğum ve sadece bir kaç notasını hatırlayabildiğim bir şarkıyı buldum ve çocuk gibi sevindim. Duygularınızı tahmin edebiliyorum.

Filmi izlememiştim. Sizin tanımlamalarınızdan anahtar kelimeleri (animasyon, uzay teması, adam ve kedi vb.) aratarak çok kolay şekilde buldum. Böyle anahtar kelimelerden film-dizi, notalardan müzik vb. arayışlar başta Reddit'te olmak üzere yabancı forumlarda (Konu-1 ve Konu-2) illaki oluyor. Aklınızda bulunsun.

Rica ederim, bende dün seneler evvel bir platformda duyduğum ve sadece bir kaç notasını hatırlayabildiğim bir şarkıyı buldum ve çocuk gibi sevindim. Duygularınızı tahmin edebiliyorum.

Filmi izlememiştim. Sizin tanımlamalarınızdan anahtar kelimeleri (animasyon, uzay teması, adam ve kedi vb.) aratarak çok kolay şekilde buldum. Böyle anahtar kelimelerden film-dizi, notalardan müzik vb. arayışlar başta Reddit'te olmak üzere yabancı forumlarda (Konu-1 ve Konu-2) illaki oluyor. Aklınızda bulunsun.
Yeniden teşekkür ederim. Kendinize dikkat edin, sahiden büyük bir iyilik yaptınız. Ben böyle bir şeyler arayıp bulmada iyi değilim, bir dahakine etiketlerim artık :D

Yeniden teşekkür ederim. Kendinize dikkat edin, sahiden büyük bir iyilik yaptınız. Ben böyle bir şeyler arayıp bulmada iyi değilim, bir dahakine etiketlerim artık :D

Rica ederim. Araştırma işlerini seviyorum. Forumda son zamanlar da pek aktif olamasam da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım elbette.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı