Furkan Tonbul
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Hemşire
Yıl 2008 ya da 2009 olması lazım. İlk bilgisayarımı aldık. Casper kasa ve tüplü bir monitörü teknik servis olduğunu iddia eden bilgisayarcı abi getirdi kurdu. Windows'un kendi oyunlarindan sıkılınca bir süre sonra ayni abinin dükkana gittim ve oyun istediğimi söyledim. İki gün sonra elinde bir CD ile bize geldiğini hatırlıyorum. AOE 2, Crazy Taxi, FIFA 09 kurdu. Kurduğu diğer bir oynun ise ismini hatırlamıyorum. Bir araba vardı içinde iki kişiyiz. Arabayi sürerken aynı zamanda diğer kişiyle de ateş edip rakiplerimizi eliyorduk. Arabayı ilerki bölümlerde değişebildiğimizi hatırlıyorum. Bir de stadyum gibi bir yere girip içerisinde arabayi sürebildiğimi ve köprülerin ortadan ikiye ayrılıp açılıp ve kapandığını hatırlıyorum. Oynun adını bir türlü hatırlayamıyorum. Oyun hakkında fikri olan arkadaşlar yazabilir mi?
Oyun Starsky&Hutch imiş. Forumda bir başka arkadaşın konusundan buldum şimdi. Tesadüfün bu kadarı
Oyun Starsky&Hutch imiş. Forumda bir başka arkadaşın konusundan buldum şimdi. Tesadüfün bu kadarı
Son düzenleme: