S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.701 Makaleler 13 Çözümler 20 18 Mart 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Bir tane yabancı şarkının ismini hatırlamıyorum. Söyleyen erkekti ve kulağımda şöyle kalmış: "Dınının dını nı, dınının nı; oooo. Dınınını nınını, oooo." diye. Çok popüler bir şarkıydı, mutlaka dinlemişsinizdir.
Arkadaşlar merhaba. Bir tane yabancı şarkının ismini hatırlamıyorum. Söyleyen erkekti ve kulağımda şöyle kalmış: "Dınının dını nı, dınının nı; oooo. Dınınını nınını, oooo." diye. Çok popüler bir şarkıydı, mutlaka dinlemişsinizdir.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 18 Mart 2021 #2 Şarkı şey mi acaba? "Dınının dını nı, dınının nı; oooo. Dınınını nınını, oooo." Biliyorum bunu, söyleyen de dilimin ucunda.
Şarkı şey mi acaba? "Dınının dını nı, dınının nı; oooo. Dınınını nınını, oooo." Biliyorum bunu, söyleyen de dilimin ucunda.
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 18 Mart 2021 #3 Hocam bu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam bu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 18 Mart 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.701 Makaleler 13 Çözümler 20 18 Mart 2021 #5 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Hocam bu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok hocam, yabancı. enes.wtp dedi: Şarkı şey mi acaba? "Dınının dını nı, dınının nı; oooo. Dınınını nınını, oooo." Biliyorum bunu, söyleyen de dilimin ucunda. Genişletmek için tıkla... Hocam ritmik yazdım, anca bu kadar oldu acv dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Değil hocam maalesef. Daha popüler, buradaki herkes bile duymuştur.
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Hocam bu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok hocam, yabancı. enes.wtp dedi: Şarkı şey mi acaba? "Dınının dını nı, dınının nı; oooo. Dınınını nınını, oooo." Biliyorum bunu, söyleyen de dilimin ucunda. Genişletmek için tıkla... Hocam ritmik yazdım, anca bu kadar oldu acv dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Değil hocam maalesef. Daha popüler, buradaki herkes bile duymuştur.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 18 Mart 2021 #6 "Dınınını, ooo" şeklinde bir parça dinleyen ve hatırlayan varsa tebrik ediyorum şimdiden. Hiçbir söz paylaşmadan tarif etme çabanızı da tebrik ederim.
"Dınınını, ooo" şeklinde bir parça dinleyen ve hatırlayan varsa tebrik ediyorum şimdiden. Hiçbir söz paylaşmadan tarif etme çabanızı da tebrik ederim.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 18 Mart 2021 #7 acv dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... YouTube'da aradığı şarkıya karşılık bu link atılan masum kullanıcılar aklıma geldi...
acv dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... YouTube'da aradığı şarkıya karşılık bu link atılan masum kullanıcılar aklıma geldi...
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.195 Çözümler 5 Yer Marineford 18 Mart 2021 #8 2838292981 tane ritim uydurdum kafamdan hala bulamadım
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 18 Mart 2021 #9 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Hocam bu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kimse o ufak ince şakayı anlamadı mı ya? Salih METİN dedi: Yok hocam, yabancı. Genişletmek için tıkla... Yabancıysa ben yokum, arabesk olursa çağır.
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Hocam bu mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kimse o ufak ince şakayı anlamadı mı ya? Salih METİN dedi: Yok hocam, yabancı. Genişletmek için tıkla... Yabancıysa ben yokum, arabesk olursa çağır.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.701 Makaleler 13 Çözümler 20 18 Mart 2021 #10 Taptic dedi: "Dınınını, ooo" şeklinde bir parça dinleyen ve hatırlayan varsa tebrik ediyorum şimdiden. Hiçbir söz paylaşmadan tarif etme çabanızı da tebrik ederim. Genişletmek için tıkla... Ya hocam sözler yabancı, ben de çıkartamıyorum. Oooo kısmından çıkartılabilir diye düşündüm.
Taptic dedi: "Dınınını, ooo" şeklinde bir parça dinleyen ve hatırlayan varsa tebrik ediyorum şimdiden. Hiçbir söz paylaşmadan tarif etme çabanızı da tebrik ederim. Genişletmek için tıkla... Ya hocam sözler yabancı, ben de çıkartamıyorum. Oooo kısmından çıkartılabilir diye düşündüm.