Adli bilişim incelenmesi için nereye başvurulur?

Yaşım 22 ve Xiaomi.

22 yaşındayım. İzlendiğime eminim. Şahıs da inkar etmiyor zaten o yüzden de kaçıyor.
Tam telefon modelinizi verebilirseniz size orijinal yazılımı ve nasıl yükleyeceğinizi tarif edebilirim.

Hocam aslına bakarsan olay fazla abartılıyor, bir maymunun eline vermiyorsun aynı cihaz aynı ROM ile hiç bilmeyen bir insan yavaş şekilde tüm adımları uygulayarak yapabilir ki karışık bir işlem bile değil, Odin ile TWRP flashla, ardından içine ROM'u at yükle bitti, benim bilgim olduğu için böyle konuşuyorum ama benim bilgim üst düzey bir bilgi değil nihayetinde, ve hani izlediğinden tam emin değiliz korkutmak amaçlı söylemiş olabilir veya yaptığını tahmin edip söylemiş olabilir, Türk erkeğini biliyorsun sonuçta elde edemediği zaman mağara adamına dönüşüyor.
Hayır arkadaşım değil gerçek hayatta ne gördüğüm ne de tanıdığım biri. Ama o beni bu sayede çok iyi tanıdı.
Hocam benim abimin arkadaşı var kendisi memur dava falan işlerini iyi bilir, isterseniz yarın ona nereye başvuracağınızı sorayım.
Bunu yaparsanız çok memnun olurum, teşekkür ederim.

Hayır arkadaşım değil gerçek hayatta ne gördüğüm ne de tanıdığım biri. Ama o beni bu sayede çok iyi tanıdı.

Bunu yaparsanız çok memnun olurum, teşekkür ederim.

Anlatın hocam ama. Size rastgele birisi T.C. kimliğinizi yazdı da mı böyle oldu? Şikayet ederseniz sonuç alacağınızı sanmam. Virüs programı yükleyin. IP değiştirin olmazsa da format atın yani zor değil.

Tam telefon modelinizi verebilirseniz size orijinal yazılımı ve nasıl yükleyeceğinizi tarif edebilirim.

Xiaomi Mi 5
Anlatın hocam ama. Size rastgele birisi T.C. kimliğinizi yazdı da mı böyle oldu? Şikayet ederseniz sonuç alacağınızı sanmam. Virüs programı yükleyin. IP değiştirin olmazsa da format atın yani zor değil.
Ip adresi değiştirme hariç dediğiniz herşeyi yaptım.
Zannetmiyorum çünkü adam kolayca hesap çalabilen birisi o derece profesyonel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı