Admin olmak güzel bir şey mi?

Daha fazla  
Herhangi sevdiğiniz bir oyunda sunucuda admin olmak ister miydiniz? Olsam ne olur, bir sıkıntı olur mu sosyal yaşam için? 11. sınıfım bu arada. Gereksiz bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi sevdiğiniz bir oyunda sunucuda admin olmak ister miydiniz? Olsam ne olur, bir sıkıntı olur mu sosyal yaşam için? 11. sınıfım bu arada. Gereksiz bir şey mi?

Hocam Discord modu olmak ben hiç deneyimlemedim diye hatırlıyorum. Max 800 kişiliklerde olmuşumdur belki. 50K'lık YouTuber sunucularında ya adamla arkadaş ya da Twitch abonesi falan olman lazım. Yaz tatilinde aslında denenir fakat modlardan nefret ederim genelde. Sokakta görsem öldüreceklerim dahi vardır :D O kadar değil ama sövüp geçerim.

Merhaba, pandemi zamanında 9000 kişilik sunucuda admin olmuştum, gayet tatlı hoş bir durumdu.

Boş bir olay. Adam sana maaş vermiyor bir şey vermiyor haftalık şu kadar saat oyuna gireceksin, şunları bunları yapacaksın diyor. Gerek yok böyle şeylere.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı