Adminler boş yere kısıtlıyor!

• Konuyu başlatan GFYT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.263
Makaleler
1
Arkadaşlar 1660'lı konu vardı. @Bora Dere'nin de mesajı var haklı olduğuma dair. Admin ise geliyor o mesajı yazdım diye bana kısıtlama atıyor. Yani ne yapalım 10 tane arka arkaya konu açanda suç yok ben yazınca bana suç oluyor. Lütfen @Recep Baltaş, @Ali Güngör adminlere boş yere kısıtlama atılmayacağını veya neden attıklarını "ayrıntılı" bir biçimde açıklamasını gerektiğini söyleyin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2020-10-10 140703.png
    Ekran görüntüsü 2020-10-10 140703.png
    5,9 KB · Görüntüleme: 139
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de durduk yere çok ceza aldım yazım yanlışı yerine, yazım yanlışı kısmı da sanırım gülücük ifadesini X ve D harfleriyle yapmak. Şimdi bile bitişik yazamadık kısıtlama atarlar diye. Çok da dert değil orası ayrı konu gerçi ama dediğin gibi bahsettiğin olay can sıkıcı gerçekten.

Aynısından ben de ceza almıştım.

Siz oraya raporlamak yerine mesaj yazınca yöneticilere bildirim gitmiyor ve müdahele edemiyorlar, mesaj da işe yaramadığından gereksiz oluyor.

Yoksa mesajınızda muhtemelen doğru şeyler söylemiştiniz.

Ben de benzer olay oldu arkadaş YouTube'den video indirmek adlı konu açtı ama @lifo moderatörümüz konuyu kitlitledi. Ben de yeni konu açıp arkadaşı etiketleyip YouTube GO ile resmi olarak video indiriebilirsin dedim ama konu onaylanmadı. Ve aktif tek moderatör Lifo idi.

Yazım yanlışı mevzusu kabak tadı vermeye başladı. Hataların, sorunların çözümleri bilsem bile artık canım yazmak istemiyor.🙁

Konuyu açan kişi de ceza almıştır, raporlamıştım ben. Böyle bir durumda sizin de raporlamanız lazım. Ben de orada mesaj yazdım, çünkü tabiri caizse o mesajınızdan ötürü sizin tepenize bineceklerdi.

Aynısından ben de ceza almıştım.

Siz oraya raporlamak yerine mesaj yazınca yöneticilere bildirim gitmiyor ve müdahale edemiyorlar, mesaj da işe yaramadığından gereksiz oluyor.

Yoksa mesajınızda muhtemelen doğru şeyler söylemiştiniz.

Hayir, rapor etsek geri dönüş yapılmiyor, biz nereden bileceğiz ki? Uyarı verilip verilmediğini. Bunun hakkında geri bildirim olması gerekli.

Bende de benzer olay oldu arkadaş YouTube'dan video indirmek adlı konu açtı ama @lifo moderatörümüz konuyu kilitledi. Ben de yeni konu açıp arkadaşı etiketleyip YouTube GO ile resmi olarak video indirebilirsin dedim ama konu onaylanmadı. Ve aktif tek moderatör lifo idi.
Gayet normal. YouTube üzerinden video indirmek önceden yasaktı, şimdi yanılmıyorsam Premium ile veriliyor. Sizin yaptığınız şey de korsana giriyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı