troool
Hectopat
Merhaba arkadaşlar, markette olan uygulamamda reklam için AdMob kullanıyorum ve kullanıcılarımın büyük çoğunluğu Rusya'da ancak Google Rusya'dan çekildiği için reklam isteklerine karşı Rusya'ya reklam göstermiyor ve doğal olarak kazanç elde edemiyorum. Bu yüzden AdMob dışında başka bir reklam servisi arıyorum. Sizin de kullandığınız ve Türkiye'ye ödeme yapma konusunda sıkıntı çıkarmayan reklam servisleri önerirseniz sevinirim. Ayrıca bir sorum daha olacak.
Bildiğim kadarıyla en yüksek Ecpm'i Google veriyormuş bu yüzden uygulamada Rus kullanıcılara başka servisten, Rusya dışındaki kullanıcılara AdMob üzerinden reklam göstermemde bir sorun olur mu? AdMob veya Google Play politikalarına aykırı mıdır? Cevaplarsanız sevinirim iyi günler.
Bildiğim kadarıyla en yüksek Ecpm'i Google veriyormuş bu yüzden uygulamada Rus kullanıcılara başka servisten, Rusya dışındaki kullanıcılara AdMob üzerinden reklam göstermemde bir sorun olur mu? AdMob veya Google Play politikalarına aykırı mıdır? Cevaplarsanız sevinirim iyi günler.