Adnan Oktar ve Kedicikleri Tutuklandı :)

Doğru ülkeyi 16 senedir ben yönetiyorum, 2 senedir OHAL'deyiz kanun hükmünde kararnameyi ben çıkartıyorum. Yine de ben göz yumdum Adnan Hocaya. Benim kabahatim. :)

Adnan Oktar hakkında ne biliyorsunuz? 16 yıl önce isim yapmadı bu kişi. Adnan Oktar ve niceleri bundan 40 yıl öncesine dayanıyor. Bu kişi ise ben doğduğum zamanlar bile bu konumdaydı.

İyi olmuş. Kımıl zararlısı herif. Gördüğüm en entersan din tüccarı buydu.

adnan oktar.jpg

Sabah helikopter sesi ile uyandım, bizim eve oldukça yakın bir konum. İktidar 16 senedir niye beklemiş, yeni mi öğrendiler bunların ne mal olduklarını. Neyse...
28 Şubat 1997 Türkiye tarihinde yapılan Postmodern darbe olarak geçen bir sürecin başlangıcıydı, şimdi başımızda ki zihniyeti irticayla suçladılar şimdi Adnan Oktar'ı fazla modernleşmekten suçlarlar artık :D

Cocuklara tecavüz ediliyor.
Iktidar ile ne alakasi var?
Sehit haberi geliyor.
Suc orani artiyor.
Ekonomi batiyor.
Adalet diye bir sey kalmamis.
Yolsuzluklar girla gidiyor.

Ben mi yönetiyorum bu ülkeyi? :)

----------------------

Eki Görüntüle 314140

Adnan Oktar göz altına alındı!
Sahipsiz kalan kedicikler için lütfen duyarlı olalım.
Kapılarının önüne bir kap su koymayı unutmayın,malum havalar çok sıcak :)
Ulkeyi ben yonetiyorum arkadaslar beni suclayin lutfen dostlar. 16 yilllik hukumete laf etmeyin.

Bu arada arkadaslar kedicikleri sokaklar da yalniz birakmayin sahiplenin. Heheheheheheh. :D

Eki Görüntüle 314161

+Hocam çok mağdursunuz bugünnn.

-Oh senin gözleriniiiğğ.

+Bizi haksız yere içeri attılar hocaaaağğm.

-Bir de haklı yere mi atsalardı uyyy şeker şey seni.

_Baban da mı Sokrattı.

:D:D

Aklıma köşeyi denen adam filmindeki replik geldi. Yere sofra kuruyorlar, adam eski romalılar gibi beyfendi diyor. Cevap "Baban da mı Romalıydı oluyor. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı