Adobe Acrobat Error 1719 Hatası

C0nTRa

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhabalar,

İşim gereği sürekli PDF görüntüleri üzerinde değişiklik vs. yapmak için Adobe Acrobat Pro DC kullanmaktayım. Geçen günlerde bilgisayarda bir sorun oldu bilgisayar birden kitleniyordu bilgisayar hiç bir işlem sağlayamıyordum dizüstü olmasına rağmen mouse klavye çalışmıyordu sadece güç düğmesine basılı tutarak kapatmaktan başka çarem kalmıyordu. Akabinde Malwarebytes ile virüs taraması yaptım hiç bir virüs bulmadı advanced systemcare kurarak tarama yaptırdım hataları düzeltti yeniden başlattığında fark ettim ki PDF görüntülerini açamıyorum "acrobat failed to load its core dll" hatası almaktaydım, kaldırıp yeniden kurmayı düşündüm fakat Error 1719 hatası almaktaydım ben de başka bir kullanıcı açarak bir şekilde programı kaldırdım fakat bu sefer aynı hatayı programı kurarken alıyorum. Hata görüntüsü ekte iletiyorum sanırsam Adobe ile alakalı bir hata değil bu hiç bir program kuramıyorum az önce yazıcı driverını kuracaktım fakat ona da hata verdi konu hakkında sizlerden destek rica ederim.

msiexec_SRV7y6253J.png

Advanced System Care gibi uygulamalar tamamen bilgisayarınızın düşmanı olan uygulamalardır. Bu ve benzeri uygulamaları kesinlikle kullanmayın. Bilgisayarınızı hızlandırmaz aksine gerekli bileşenlere zarar verir.
Çözüm için komut istemine
Kod:
sfc /scannow
yazın ve taramanın bitmesinin ardından sistemi yeniden başlatın.

Dediğini uygulamaları gerçekleştirdim %41'e geldiğinde hata vermekte 2 defa denedim ikisinde de aynı yerde hata gerçekleşti.

Dosya Ekleri

• cmd_VGgfow0Vwj.png
    cmd_VGgfow0Vwj.png
    10,2 KB · Görüntüleme: 75
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı