Çözüldü Adobe Acrobat üyeliği iptal edilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben dün gece Adobe Photoshop kullanmak için deneme sürümü aldım ve işimi hallettim. Sonrasında üyeliği iptal etmek istedim ancak garip bir hata ile karşılaşıyorum. İnternette araştırdım ancak çözümünü bulamadım. Adobe Account sitesinde planlar ve ödemeler sekmesine tıklayınca hata alıyorum. Bazen giriş yapana kadar sorun yaşamıyorum ancak giriş yapınca hata alıyorum. Profil bilgilerini, şifremi değiştirebiliyorum ama ödeme sayfasına bir türlü giremedim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, ben dün gece Adobe Photoshop kullanmak için deneme sürümü aldım ve işimi hallettim. Sonrasında üyeliği iptal etmek istedim ancak garip bir hata ile karşılaşıyorum. İnternette araştırdım ancak çözümünü bulamadım. Adobe account sitesinde planlar ve ödemeler sekmesine tıklayınca hata alıyorum. Bazen giriş yapana kadar sorun yaşamıyorum ancak giriş yapınca hata alıyorum. Profil bilgilerini, şifremi değiştirebiliyorum ama ödeme sayfasına bir türlü giremedim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Hocam bende aynı şeyi farklı bir Adobe ürünü ile yaşadım ne yaptıysam iptal olmadı. Bana diyor ki iptal etmek için ödeme yapman lazım, dalga geçer gibi yani.

En sonunda şöyle bir çözüm buldum, üyeliği aldığım Papara kartı internet harcamalarına kapattım, Adobe 2 ay boyunca her gün denedi parayı çekmeyi ama çekemedi vermedim. 2 ay sonunda pes etti aboneliği iptal edeceğim diye mail yolladı.

Biraz absürt bir yöntem ama benim tek bildiğim bu hocam.

Hocam bende aynı şeyi farklı bir Adobe ürünü ile yaşadım ne yaptıysam iptal olmadı. Bana diyor ki iptal etmek için ödeme yapman lazım, dalga geçer gibi yani.

En sonunda şöyle bir çözüm buldum, üyeliği aldığım Papara kartı internet harcamalarına kapattım, Adobe 2 ay boyunca her gün denedi parayı çekmeyi ama çekemedi vermedim. 2 ay sonunda pes etti aboneliği iptal edeceğim diye mail yolladı.

Biraz absürt bir yöntem ama benim tek bildiğim bu hocam.

Benim sorun ödeme sayfası bile açılmıyor oraya kafam takıldı. Kredi kartımı kaydetmiştim ödeme olarak, onu nasıl kapatacağım bilemiyorum artık. Deneme sürümünün 5 günü kaldı birkaç kez daha deneyeceğim. Olmazsa kredi kartımı kapatırım macburen.

Benim sorun ödeme sayfası bile açılmıyor oraya kafam takıldı. Kredi kartımı kaydetmiştim ödeme olarak, onu nasıl kapatacağım bilemiyorum artık. Deneme sürümünün 5 günü kaldı birkaç kez daha deneyeceğim. Olmazsa kredi kartımı kapatırım macburen.

Hocam kredi kartını komple kapatmanıza gerek yok sadece kredi kartı ayarları kısmında internet harcamalarına kapatın, bu sayede market tarzı yerlerde kullanmaya devam edebilirsiniz. Ben internetten bir şey alacağım zaman hemen int harcamalarını açıp geri kapatıyordum. Adobe genelde sabah para çekmeye çalıştığı için problem olmuyordu. Ödeme sayfasına tam bir yorum yapamadım bir SS atar mısınız?

Hocam kredi kartını komple kapatmanıza gerek yok sadece kredi kartı ayarları kısmında internet harcamalarına kapatın, bu sayede market tarzı yerlerde kullanmaya devam edebilirsiniz. Ben internetten bir şey alacağım zaman hemen int harcamalarını açıp geri kapatıyordum. Adobe genelde sabah para çekmeye çalıştığı için problem olmuyordu. Ödeme sayfasına tam bir yorum yapamadım bir SS atar mısınız?
Kusura bakma hocam bildirimleri açmayı unutmuşum. 4 adet ss gönderdim

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    117,5 KB · Görüntüleme: 147
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    144,5 KB · Görüntüleme: 132
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    158,7 KB · Görüntüleme: 113
  • Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    188,1 KB · Görüntüleme: 134
Kusura bakma hocam bildirimleri açmayı unutmuşum. 4 adet SS gönderdim.

Sorun değil hocam da sorunun nereden kaynaklandığını anlayamadım. Ama size birkaç çözüm önerisi sunacağım:
*Çerezleri temizleyin.
*Farklı tarayıcıdan deneyin.
*Farklı cihazdan deneyin.
*Olmadı proxy ile deneyin.
*Oda olmazsa isterseniz giriş bilgilerini verin ben deneyeyim sonra değiştirirsiniz.

Kusura bakma hocam bildirimleri açmayı unutmuşum. 4 adet SS gönderdim.

Çok teşekkür ederim çözümler için, ilk 4 çözümü deneyip dönüş yapacağım.

Sorun değil hocam da sorunun nereden kaynaklandığını anlayamadım. Ama size birkaç çözüm önerisi sunacağım:
*Çerezleri temizleyin.
*Farklı tarayıcıdan deneyin.
*Farklı cihazdan deneyin.
*Olmadı proxy ile deneyin.
*Oda olmazsa isterseniz giriş bilgilerini verin ben deneyeyim sonra değiştirirsiniz.

Hocam çözümleri denedim olmadı, başka hesaplarla girdiğimde bile aynı hatayı alıyorum. En iyisi hesabı size vereyim bir de siz deneyin.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim çözümler için, ilk 4 çözümü deneyip dönüş yapacağım.

Hocam çözümleri denedim olmadı, başka hesaplarla girdiğimde bile aynı hatayı alıyorum. En iyisi hesabı size vereyim bir de siz deneyin.

Tamamdır bir de ben deneyeyim aşağıdaki iletişim adreslerinin herhangi birinden ulaşabilirsiniz, haber bekliyorum.

Hallettik arkadaşla Discord'dan konuşup, sorun büyük ihtimale bilgisayardaymis başka bilgisayardan girince düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı