Adobe After Effects CS6 render dosyaları Sony Vegas'ta açılmama sorunu

exotica

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum ama Adobe After Effects CS6'da renderladığım bir dosyayı Sony Vegas'a atınca hata veriyor ve Sony Vegas kapanıyor ama aynı dosyanın formatını çevirip(dosya formatı çevirme programlarıyla) Sony'e atabiliyorum lakin direk aynı dosyayı attığımda
'' Fault Module: C:\windows\system32\KERNELBASE.dll''
hatasını alıyorum akran görüntüsü aşağıdaki gibi:

PopMG8.jpg

Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk öncelikle konuyu doğru yere açtınız. After Effects'den altığınız dosya çıktısı *.flv uzantısındaysa Vegas Pro bu uzantıyı desteklemiyor. Bu sebepten dolayı hata verir ve siz Video dönüştürme programıyla dosyalarınızı başka bir formata dönüştürdüğünüzde açar. Hata bundan dolayı kaynaklanabilir.

İlk öncelikle konuyu doğru yere açtınız. After Effects'den altığınız dosya çıktısı *.flv uzantısındaysa Vegas Pro bu uzantıyı desteklemiyor. Bu sebepten dolayı hata verir ve siz Video dönüştürme programıyla dosyalarınızı başka bir formata dönüştürdüğünüzde açar. Hata bundan dolayı kaynaklanabilir.

Cevap için teşekkür ederim. Adobe de çıkarttığım video formatı .mp4 oluyor genelde (h264) tabanlı. bunu format çevirme programıyla yine .mp4'e çeviriyorum sony onu açıyor. Adobede henüz .flv çıktısı almadım belki adobe'den çıkan bazı formatları kabul ediyordur bazılarını kabul etmiyordur ama Adobede benim çalışmalarım açısından en kalietli çıktı (h264) tabanlı .mp4 ler oluyor çıkan dosyayı güzel bir dönüştürme programıyla çevirince bi kalite kaybı felan olmuyor aslında ama bu şekilde uğraştırması biraz sorun. Yok mudur acaba çözümü?

'' Fault Module: C:\windows\system32\KERNELBASE.dll''

bu her neyse bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum internette yaptığım araştırmalarda sony vegas için apple'ın quick time playerını silen kişiler sorundan kurtulmuş ancak onlarda sony vegas programı açılmadığında bu hatayı alıyorlar ben ise sadece adobeden çıkarttığım dosyaları atarken. Onun dışında sony vegas çok güzel çalışıyor bende.

Saçma bir cevap olacak ama her istisnayı düşünmek lazım (y) AE 'de aldığın video kalitesi aşırı yüksek ise belki Vegas desteklemez. Ama bu ihtimal çok düşük çünkü Vegas gibi bir program'ın yüksek çözünürlükteki bir videoyu desteklememesi çok saçma olur.

Not: Sony ve AE orjinalmi yoksa Warez mi kullanıyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı