Adobe After Effects "The font dictionary can't be read" sorunu

By-hayalet

Hectopat
Adobe After Effects kurdum ve açılışta resimdeki gibi bir hata alıyorum.

Adsız.png

Sebebi nedir ve çözümünü nasıl sağlarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
"The font dictionary can't be read" error in After Effects
Linkte detaylı bilgiler var hata hakkında. İngilizcen yetmiyor ise yardım edebilirim.

burda eğer bu konuyu açıyosam emin olun detaylı bir araştırma yapıp sonuç bulamadığım için açıyorumdur.
ve attığınız link zaten arama yaptırdığımda ilk karşıma çıkan yerdi. ve işe yaradığı söylenemez.
ingilizcem yeterli ki yeterli olmasa bile çeviri kullanabilirim.

bu konuda başka ne yapabilirim bilginiz varsa söylermisiniz ?

Adobe After.Effects CS6 11.0.1.12 sürümünü indirdim.

Kullanmış olduğunuz Creative Suite (CS) eski sürümdür.Size tavsiyem hem programdan tam verim alabilmek hemde daha çok destek alabilmeniz adına Creative Cloud (CC) serisini öneririm.

Sorununuza gelecek olursak kullanmış olduğunuz sürüm tam olarak son sürüm değil ve birkaç google taraması sonucu kullanmış olduğun sürüm ile alakalı diğer kullanıcılarında aynı sorundan muzdarip olduklarını fark ettim. Yüklediğiniz After Effects CS6 sürümünü temiz silme ile kaldırdıktan sonra Adobe After Effects CS6 11.0.4.2 sürümünü kullanırsanız sorununuzun kalmayacağı kanaatindeyim. Eğer sorun bu işlemi gerçekleştirdikten sonra halen devam ederse lütfen tekrar bildirin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı