Adobe Creative Cloud içeriklerine %500 zam geldi

Bu arada ekleyeyim isteyen kullansın crack. Engellenmesi taraftarı değilim lakin kullanırken bunun hırsızlık olduğunu bilin. Ben etik gerekçelerle kullanmama taraftarıyım. Ama hiç kullanmadım diyemem.

Bu konuda haklı olduğunuzu düşünüyorum. Abobe gerçekten kendine rakip çıkınca direkt satın alma yoluna giren bir firma.

Hırsızlığın tanımına bakmanızı tavsiye ederim, yukarıda neden hırsızlık olmadığını yazdım zaten. Satan kişiyi zarara sokmuyorsunuz ve fiziksel bir kayıp da yaşatmıyorsunuz. Az önce bana cevap yazarken yazdığımı okumadan mı cevap yazdınız?

Adobe çoğu sanat üreten insanın şikayetçi olduğu bir firma son zamanlarda insanlar bunu globalde çok fazla dile getiriyor zaten ama burada mantıksız fiyatlar çekilince herkes savunuyor niyeyse. Size 2 dolardan satsa da kar edecek zaten, adamlar lisans satıyor ve en fazla reklam giderleri var o kadar. Alternatiflerinin olmadığını bildikleri için 5000TL olsa da siz firmanız için ya da bireysel kullanıcı olarak zorla her ay bu parayı ödeyeceksiniz. Tek seferde ödeyip sonsuza dek kullanayım devri bitti, müşterileri her ay kerizlemek çok daha tatlı geldi adamlara böyle devam ediyorlar. Bunu savunmak yerine neden Türkiye'de 20 dolara satılıyor diye sormak daha mantıklı. Sanırsın ülkenin yarısı asgari ücret almıyor da herkesin geliri 1500 dolar...

Diğer dediklerinize katılıyorum. Ancak hırsızlık ile ilgili düşüncenize katılmamaktayım.

Yıllık olarak direkt alındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…