Adobe durmadan para çekiyor

Space Jesus

Hectopat
Arkadaşlar ben 21 Ağustos'ta Adobe Premiere Pro ücretsiz deneme başlatmıştım ve iptal etmeyi unuttum. Karttan her gün para çekmeye çalıştı, ben de bilerek para yatırmadım. Ama dün boşluğuma geldi yanlışlıkla karta para yatırdım ve anında çekti 134 TL'yi. İade etmeyi başaramadım dedim neyse yapacak bir şey yok, iptal edeyim dedim, bir de ne göreyim. İptal etmem için 740 TL ödeme yapmamı istiyor. Ve ayın 21'in de yani 3 gün sonra tekrar para çekecek. Ben nasıl iptal edeceğim bunu? Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben 21 Ağustos'ta Adobe Premiere Pro ücretsiz deneme başlatmıştım ve iptal etmeyi unuttum. Karttan her gün para çekmeye çalıştı, ben de bilerek para yatırmadım. Ama dün boşluğuma geldi yanlışlıkla karta para yatırdım ve anında çekti 134 TL'yi. İade etmeyi başaramadım dedim neyse yapacak bir şey yok, iptal edeyim dedim, bir de ne göreyim. İptal etmem için 740 TL ödeme yapmamı istiyor. Ve ayın 21'in de yani 3 gün sonra tekrar para çekecek. Ben nasıl iptal edeceğim bunu?

Ücretsiz deneme alırken sanal kartı kullanmayı akıl etmeliydin.

Arkadaşlar ben 21 Ağustos'ta Adobe Premiere Pro ücretsiz deneme başlatmıştım ve iptal etmeyi unuttum. Karttan her gün para çekmeye çalıştı, ben de bilerek para yatırmadım. Ama dün boşluğuma geldi yanlışlıkla karta para yatırdım ve anında çekti 134 TL'yi. İade etmeyi başaramadım dedim neyse yapacak bir şey yok, iptal edeyim dedim, bir de ne göreyim. İptal etmem için 740 TL ödeme yapmamı istiyor. Ve ayın 21'in de yani 3 gün sonra tekrar para çekecek. Ben nasıl iptal edeceğim bunu? Lütfen yardım edin.
Para iadesi için neden para istiyor, gerçekten Adobe aldığınıza emin misiniz?

İşinize yarar mı?

Ücretsiz deneme alırken sanal kartı kullanmayı akıl etmeliydin.
Hocam daha önce hep sanal kartla aldım, artık kabul etmiyordu bende kendi kartımı girdim. Keşke girmeseydim. 134 TL heba oldu.
Para iadesi için neden para istiyor, gerçekten Adobe aldığınıza emin misiniz?
Bende anlamadım, saçma bir politika sanırım.
"Yıllık plan, aylık ödeme" mi seçtiniz hocam?
Aylık ödeme seçmiştim hocam.
İşinize yarar mı?
Hocam çok sağ olun, Planı değiştirip iptal ettim. Param çöp oldu ama kurtuldum sonunda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı