Adobe erken iptal bedeli nedir?

BeratKzmz

Hectopat
Zamanında Adobe uygulamaları çok pahalı olduğu için crack kullanıyordum ancak geçen aylarda param fazlaydı ve orijinalini almak istedim. Ancak neredeyse hiç kullanmadım. Bu ay da paramı harcamak istemiyorum ve iptal etmek istiyorum. Aylık plan seçmeme rağmen böyle:

1693742613067.png

Bir uyarı veriyor. Ne yapmam lazım? Adobe'nin canlı desteği var mı?

Eki Görüntüle 1929439

Üsttekini seçersen 1 aylık abonelik yaparsın.
Alttakini seçersen 1 yıllık yaparsın, ay ay ödersin. Kısaca taahhütlü abonelik. İptal halinde cayma bedeli ödemek zorunda kalırsın. Altta da belirtmiş zaten.

Okumadan abonelik açarsan olacağı bu.

1693743405005.png

Bunu seçmiştim alttaki küçük "ödeme" yerini okumadığım için biraz canım yancak sanırım :).

Ne kadar bilgini verdin bilmiyorum da kendine güveniyorsan kartı iptal edip hesabı unutabilirsin.
sadece kart bilgileri. Zaten kartımın çipi bozuk olduğu için iptal edip tekrar sipariş etcektim denerim artık.

Bunu seçmiştim alttaki küçük "ödeme" yerini okumadığım için biraz canım yancak sanırım :).

Sadece kart bilgileri. Zaten kartımın çipi bozuk olduğu için iptal edip tekrar sipariş etcektim denerim artık.

Kartı direkt online alışverişe kapat, mail order vs yaptığını sanmıyorum Adobe'nin, sadece kartı internet alışverişlerine kapatsan yeterlidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı