Adobe hizmeti alınamıyor

muslera2002

Femtopat
Daha fazla  
Son 2 haftadır sürekli Premiere Pro almaya çalışıyorum. Müşteri hizmetleri ile görüşüyorum; her şeyi denedim, farklı cihazlar ve akla gelen her şeyi ama yok, alınmıyor. Bu sorunu bu ay içerisinde yaşayanlar var ama çözüp anlatan yok. Premiere'i acil almam lazım, ödevlerim için fakat elimden bir şey gelmiyor. Hiç yok mu çözen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ay otomatik çekiyor parayı benden bir sorun yaşamıyorum, sizin sorun nedir ödemeyi mi kabul etmiyor sms'mi gelmiyor ödeme sayfasına mı yönlendirmiyor?

Her ay otomatik çekiyor parayı benden bir sorun yaşamıyorum, sizin sorun nedir ödemeyi mi kabul etmiyor SMS'mi gelmiyor ödeme sayfasına mı yönlendirmiyor?

Hocam sürekli "işlem çeşitli nedenlerle başarısız olabilir. Ödeme bilgilerinizi bir kez daha kontrol edin ve doğru girdiğinizden emin olun hatası veriyor Adobe müşteri hizmetleri ile de görüştüm onlar da çözemedi şu an kim almaya çalışsa aynı hatayı veriyor sorun sanırım benimle alakası yok nasıl çözeceğim inan bilmiyorum.

Hocam sürekli "işlem çeşitli nedenlerle başarısız olabilir. Ödeme bilgilerinizi bir kez daha kontrol edin ve doğru girdiğinizden emin olun hatası veriyor Adobe müşteri hizmetleri ile de görüştüm onlar da çözemedi şu an kim almaya çalışsa aynı hatayı veriyor sorun sanırım benimle alakası yok nasıl çözeceğim inan bilmiyorum.
Farklı bir kart ile denediniz mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı