Adobe Illustrator peen tool kullanılamıyor

Deztoprak

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, Adobe Illustrator programını yeni kullanmaya başladım. Sorunsuz kullandığım boya fırçası aracını şu an kullanamıyorum. Resmin üzerine gidip kullanmak istediğimde bir daire ve içerinde çizgi çıkıyor. Sanırım yanlış bir tuşa bastım ancak şu an bulamıyorum.

Merhaba, Adobe Illustrator programını yeni kullanmaya başladım. Sorunsuz kullandığım boya fırçası aracını şu an kullanamıyorum. Resmin üzerine gidip kullanmak istediğimde bir daire ve içerinde çizgi çıkıyor. Sanırım yanlış bir tuşa bastım ancak şu an bulamıyorum.
Ekran görüntüsü paylaşabilirsen görüntü işleme programları ve görsellerle ilgili konulara daha kolay cevap alırsın.

Yeni bir dosya açarak denedin mi?

şöyle iki görseli de ekledim. hemen yanında ki boş dosyada kullanabiliyorum ama bir resim açtığım da kullanamıyorum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-08-30 saat 22.50.44_94bad86b.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-08-30 saat 22.50.44_94bad86b.jpg
    134,2 KB · Görüntüleme: 23
  • WhatsApp Görsel 2024-08-30 saat 22.50.45_a3c51748.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-08-30 saat 22.50.45_a3c51748.jpg
    150,6 KB · Görüntüleme: 25
şöyle iki görseli de ekledim. hemen yanında ki boş dosyada kullanabiliyorum ama bir resim açtığım da kullanamıyorum.
Fotoğrafı veya resmi veya görselin kendi pixellerine yazamazsın Ai'de eğer o ise konu - raster/pixel işler için Pshop/Affinity Designer/GIMP v.b gerekli.

Koyduğun görseli kilitleyip (lock) gene yazamıyorsan, katman panelinden ek bir katman aç, görseli altta bırak ve yanındaki kilidi kapat, üst katmanda çalışabilirsin.

Daha önce kullanabiliyordum. Herhangi bir sıkıntı yoktu. Birden bire böyle bir sıkıntı oldu. dediğiniz gibide yaptım ama çözülmüyor

Dosya Ekleri

• alex22.jpg
    alex22.jpg
    250,2 KB · Görüntüleme: 31

Technopat Haberler

Geri
Yukarı