Merhaba arkadaşlar, Adobe Photoshop 2020'de 1200*1800 yeni sayfa açınca veya bir görseli 1200*1800 boyutuna ayarlayınca, bilgisayarın belleği doluyor. Ve bir anda donuyor. Oluşturduğum dosyanın boyutu büyük olduğu için oluyor farkındayım, bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Donmaması gerekiyor. O zaman insanlar nasıl 4K çalışma yapacak? 4K dediğimiz boyutun cm cinsinden çevrimi sonucu 101.6 x 57.15 cm elde ediliyor. Neredeyse sizin tabirinizle çocuğun iki katı.
Sistem özelliklerinizi paylaşın. Ayarlardan grafik kartı olarak harici kartınızı seçin.
Donmaması gerekiyor. O zaman insanlar nasıl 4K çalışma yapacak? 4K dediğimiz boyutun cm cinsinden çevrimi sonucu 101.6 x 57.15 cm elde ediliyor. Neredeyse sizin tabirinizle çocuğun iki katı.
Cahilliğimi mazur görün az önce fark ettim ben de bir soru daha sorabilir miyim ?
Görüntü boyutun da 72 dpi olarak ayarladığım görseli kaydedince 183 dpi oluyor sebebi nedir
Cahilliğimi mazur görün az önce fark ettim ben de bir soru daha sorabilir miyim ?
Görüntü boyutun da 72 dpi olarak ayarladığım görseli kaydedince 183 dpi oluyor sebebi nedir
1200 cm lik çalışma oluşturulmamış olarak gözüktüğü için onu ele almamıştım. 1200 piksellik bir çalışma yapılmış. 42 cm'lik de yapılmış olduğu için 1200 cm lik çalışmayı açmıştır diye düşünmedim.