Adobe Photoshop abonelik iptal edilmiyor

Askeladd1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öyle deneme amaçlı 1 hafta ücretsiz diye almıştım 1 hafta dolmuş param olmadığı için çekememiş şimdi iptal etmek istiyorum ama karşıma bu ekran geliyor, nasıl iptal edeceğim? Bu kartı kullanıyorum, içine para koysam çekilecek.

Ve yeni kart bilgisi de giremiyorum direkt para çekmek istiyor.

Dosya Ekleri

• 1690560901339.png
    96,9 KB · Görüntüleme: 62
Hocam çıkış ücretinin belli bir rakamı oluyor mu? Aynı sorun bende de var şu anda. Cidden çok fazla alırlar mı ki?

Hocam çıkış ücretinin belli bir rakamı oluyor mu? Aynı sorun bende de var şu anda. Cidden çok fazla alırlar mı ki?

Kanka çıkamıyorum. İlla öde diyor. Kullandığım kartı girdim. Kartı iptal edeceğim. Yeni kart alacağım Papara'dan olmadı.

Kanka çıkamıyorum. İlla öde diyor. Kullandığım kartı girdim. Kartı iptal edeceğim. Yeni kart alacağım Papara'dan olmadı.

Bende de öde diyor hep. Tek merak ettiğim ödedikten sonra rahat bırakacak mı? Yani ödedikten sonra direk iptal edebilecek miyim aboneliği. Ama eğer çıkış ücreti gibi bir olay varsa giderim yeni sanal kartla hallederim daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…