Adobe Photoshop abonelik iptal edilmiyor

Askeladd1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öyle deneme amaçlı 1 hafta ücretsiz diye almıştım 1 hafta dolmuş param olmadığı için çekememiş şimdi iptal etmek istiyorum ama karşıma bu ekran geliyor, nasıl iptal edeceğim? Bu kartı kullanıyorum, içine para koysam çekilecek.

1690560909445.png

Ve yeni kart bilgisi de giremiyorum direkt para çekmek istiyor.

Dosya Ekleri

• 1690560901339.png
    1690560901339.png
    96,9 KB · Görüntüleme: 62
Arkadaşlar öyle deneme amaçlı 1 hafta ücretsiz diye almıştım 1 hafta dolmuş param olmadığı için çekememiş şimdi iptal etmek istiyorum ama karşıma bu ekran geliyor, nasıl iptal edeceğim? Bu kartı kullanıyorum, içine para koysam çekilecek.

Eki Görüntüle 1880266

Ve yeni kart bilgisi de giremiyorum direkt para çekmek istiyor.
Para çekilecek kart ile ilgili işlemler için para ödemeniz gerekiyor.

Ama mesajda da belirttiği gibi, ödeme yapmazsanız plan iptal edilecektir. Eğer yıllık plandaysanız en mantıklısı bu. Çünkü sözleşmeden önce iptal etmeye kalkarsanız sizden "bayağı pahalı" bir çıkış ücreti alacaklardır.

Para çekilecek kart ile ilgili işlemler için para ödemeniz gerekiyor.

Ama mesajda da belirttiği gibi, ödeme yapmazsanız plan iptal edilecektir. Eğer yıllık plandaysanız en mantıklısı bu. Çünkü sözleşmeden önce iptal etmeye kalkarsanız sizden "bayağı pahalı" bir çıkış ücreti alacaklardır.

Yıllık değil bu kanka aylık bir de 1 hafta deneme değil mi bu? böyle bir olay neden var? Denemedim bile düzgün para ödemem zorunlumu yoksa ödemezsem iptal olacak mı? NOT:yıllık planmış ama aylık ödemeli böyle bişey nasıl oluyor 1 yıl bekletmez herhalde.

Yıllık değil bu kanka aylık bir de 1 hafta deneme değil mi bu? böyle bir olay neden var? Denemedim bile düzgün para ödemem zorunlumu yoksa ödemezsem iptal olacak mı?
Tamam aylıksa sorun yok.

1 hafta denemeden sonra otomatik olarak ödemeye geçmeye başlıyor, bu normal. Bazen düzgün okumak gerekli, boşuna yazmıyorlar uzun uzun Terms of Conditions'ı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı