RuhuFaqir Hectopat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2016 #11 Herkese teşekkür ederim arkadaşlar.
serkandnc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #12 Programı ücretsiz olarakmı indirdiniz ? Eğer öyleyse banada yardımcı olabilirmisiniz indirme konusunda. Full sürüm ise link atmanız yeterli
Programı ücretsiz olarakmı indirdiniz ? Eğer öyleyse banada yardımcı olabilirmisiniz indirme konusunda. Full sürüm ise link atmanız yeterli
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2016 #13 Öyle bir sormuşsunuz ki sanki 1-2 günde öğrenilebilecek bir şey. Hemen hemen 2 aydır günde 3-4 saatimi veriyorum daha %5'ini öğrendiysem başarıdır. Ben genelde yotube'den çalışıyorum.
Öyle bir sormuşsunuz ki sanki 1-2 günde öğrenilebilecek bir şey. Hemen hemen 2 aydır günde 3-4 saatimi veriyorum daha %5'ini öğrendiysem başarıdır. Ben genelde yotube'den çalışıyorum.