Adobe Photoshop ödeme yapılmıyor

Muhammed can212

Centipat
Daha fazla  
Ben Adobe'nin kendi sitesinden Photoshop almaya çalışırken ödeme sorunu başka kart deneyiniz veya bankanızla iletişime geçin sorunu alıyorum çözümü var mı ( başka banka kartları ve başka telefon ve Gmail hesaplarından başka kişilerden de denedim (kardeşlerim) hepsinde aynı sorunla karşılaştım. Desteklerine de yazdım onlar da çözemedi. Banka dedi bankalarla konuştum onlar da Adobe ile görüş dedi. Bunun çözümünü nasıl yapabilirim ve internet Adobe lisansı almak istesem hangi siteler güvenilir? Virüssüz ve para üstüne yatmayacak bir var mi?

Dünde bu sorunu yaşayan biri konu açmıştı. Mevcut aboneliklerin yenileme ücretleri çekilebiliyor sorunsuz ama ilk alım yapacak olanlar ödeme sorunu yaşıyor. Aklıma farklı bankanın kartları ile denemek geliyor.

Dünde bu sorunu yaşayan biri konu açmıştı. Mevcut aboneliklerin yenileme ücretleri çekilebiliyor sorunsuz ama ilk alım yapacak olanlar ödeme sorunu yaşıyor. Aklıma farklı bankanın kartları ile denemek geliyor.

Cevabın için teşekkür ederim vakıf ziraat QNB Papara Yapı Kredi ak ve Halkbank denedim olmadı.

Sorunu hala çözemediniz mi? Ben de ilk kez üyelik alacağım ancak sürekli işlem başarısız… hatası veriyor günlerdir denemediğim kart açmadığım hesap kalmadı

Sorunu hala çözemediniz mi? Ben de ilk kez üyelik alacağım ancak sürekli işlem başarısız… hatası veriyor günlerdir denemediğim kart açmadığım hesap kalmadı.

Sonradan kendi kendine çözüldü ama şu an Black Friday indirimi olduğu için yoğunluktan dolayı olmuyor bence biraz bekle öyle al ama şimdi de Black Friday var yani dene şansını belki alırsın desteğe yaz ben destekten çözemedim ama arkadaşım da da vardı ve destekten çözdü.

Sonradan kendi kendine çözüldü ama şu an Black Friday indirimi olduğu için yoğunluktan dolayı olmuyor bence biraz bekle öyle al ama şimdi de Black Friday var yani dene şansını belki alırsın desteğe yaz ben destekten çözemedim ama arkadaşım da da vardı ve destekten çözdü.
Yok hocam yok çözemedim. Destekten 100lerce kez konuştum yine olmadı kafayı yicem indirim bitmeden halledemezsem alamam normal fiyatlara. Sizinki nasıl çözüldü kendiliğinden acaba

Ben eki.

Yok hocam yok çözemedim. Destekten yüzlerce kez konuştum yine olmadı kafayı yiyeceğim indirim bitmeden halledemezsem alamam normal fiyatlara. Sizinki nasıl çözüldü kendiliğinden acaba.

Ben Ekim'de başladım her gün denemeye 10 Kasım'da girdim etmediği kartı kabul etti yani bir şey demem yanlış olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı