Çözüldü Adobe Photoshop'ta bina nasıl çizilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

recpcknn

Decapat
Daha fazla  
Adobe Photoshop'u çok az kullandım. proje olarak öğretmenimiz bir bina modelleme ödevi verdi. Bir binayı nasıl çizebilirim, kolay yolunu bilen var mı acaba? Fotoğraf ektedir. Renklendirme olmayacak, sadece siyah beyaz çizilecek.

WhatsApp Görsel 2023-12-12 saat 13.31.31_83fe6508.jpg

Çözüm
Adobe programlarını tam anlamıyla kullanamayan veya nasıl kullanıldığı öğretilmemiş bir öğrenciye öğretmenin proje çizim ödevi vermesine şaşırmayı bir kenara bırakıyorum ve aynı Pen Tool mantığının Illüstratör'de de benzer şekilde mevcut olduğunu belirtiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Adobe programlarını tam anlamıyla kullanamayan veya nasıl kullanıldığı öğretilmemiş bir öğrenciye öğretmenin proje çizim ödevi vermesine şaşırmayı bir kenara bırakıyorum ve aynı Pen Tool mantığının Illüstratör'de de benzer şekilde mevcut olduğunu belirtiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Adobe programlarını tam anlamıyla kullanamayan veya nasıl kullanıldığı öğretilmemiş bir öğrenciye öğretmenin proje çizim ödevi vermesine şaşırmayı bir kenara bırakıyorum ve aynı pen tool mantığının Illustrator'de de benzer şekilde mevcut olduğunu belirtiyorum.

Sormayın amacımız bu değil 3DS Max'ten modellemek sıkıntılı kısım yanında bir çizimde istemesi ve hiç Photoshop görmedik. Neyse verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı