Çözüldü Adobe Photoshop'un en iyi ücretsiz alternatifi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Photoshop'a alternatif bulamazsın bence, öyle birşey olduğunu sanmıyorum.
Tam olarak yok malesef.
Çünkü Photoshop resmen olabilecek en harikası :D.
GIMP ile ödev yapmışlığım var 1920p gibi bir rakamla işlemiştim, çok büyük dosyalarda çok az da olsa sıkıntı yapabiliyor (açarken yavaşlama) ve seçme araçları PS kadar iyi değil.
Ama imkansızlıkta hayat kurtarır.

Adobe CS 4 ücretsiz olarak kendi sitelerinde sunuluyor.

Link verebilir misin kardeşim?

Bildiğiniz üzere ücretli programların bir sürü ücretsiz alternatifi bulunmakta. Bende Adobe PS için alternatif arıyorum, korsana bulaşmamak için. Adobe PS'un en iyi alternatifi nedir?

Alternatif ve ücretsiz olarak GIMP, Krita ve Paint.NET varmış. (Hiç birini kullanmadım)

Paint3D Windows 10 ile birlikte geliyor. Daha kapsamlısı Gimp. Gimp, ücretli ve ücretsiz eklentiler ile genişletilebiliyor ve Photoshop'a eş değer (Belki de döver). Kullanımı biraz zor gelebilir.

Photoshop'a eş değer (Belki de döver)
Gimp'i bilmiyordum ilk defa duyup öğrendim biraz araştırdım iki program da hemen hemen aynı alt yapının iskeletlerini kullanıyor gibi, ama Adobe PS, bu işin piri olmuş gibi, daha kullanışlı ve daha işlevsel kalıyor. Gimp biraz hantal ve teknolojinin gerisinde kalmış gibi arayüz olarak da.

Sol Gimp, sağ Photoshop;
Screenshot_20200613-195610.png

Ben iki programı da bilmesem ilk kez kullanacak olsam, Photoshop derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı