Adobe Premier için laptop önerisi

hadwinner16

Hectopat
i7 4. nesil işlemci, 8 GB RAM, NVIDIA 740M ekran kartlı Casper laptopum var. Adobe Premier 1080p altı görüntülerde ağır da olsa idare ediyor ancak 1080p görüntülerde kilitlenip kapanıyor. Bunun için minimum hangi özelliklerdeki laptoplar kurtarır?

Sıfırını alamayacağım için özellik soruyorum ama özellikleri için örnek olarak sıfır laptoplar atılabilir elbette, o modeli/özellikleri ilgili sitelerde aratırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe belirtseydiniz yardımcı olabilirdik ama şöyle bir tavsiye yapayım. Sadece Adobe ağırlıklı kullanacaksanız kesinlikle Intel işlemcili laptop bakmanoz gerekir.

Bütçe belirtseydiniz yardımcı olabilirdik ama şöyle bir tavsiye yapayım. Sadece Adobe ağırlıklı kullanacaksanız kesinlikle Intel işlemcili laptop bakmanoz gerekir.
Sıfır alamayacağım için bütçe belirtmedim, örneğin Intel i5-i7 şu nesil üstü, Nvidia X üstü olmalı gibi yanıtlar bekliyordum.

Ancak yine de yazayım 2. el için 5 bin civarı. Zaten haliyle sıfır alınamaz bu bütçeye.

Sıfır alamayacağım için bütçe belirtmedim, örneğin Intel i5-i7 şu nesil üstü, Nvidia X üstü olmalı gibi yanıtlar bekliyordum.

Ancak yine de yazayım 2. el için 5 bin civarı. Zaten haliyle sıfır alınamaz bu bütçeye.
İntel i7 veya i5 en az 8. nesil. Ekran kartı olarak en az mx 350 en fazla RTX 3050 seçilmeli diye düşünüyorum. RAM olarak en az 16 GB da şart.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı