Adobe Premiere CC Edit Yaparken Ses Gelmiyor

ŞişkoBardak

Megapat
Daha fazla  
Adobe Premiere programında yeniyim. Bu tarz programı ilk defa kullanmaya ve öğrenmeye başlıyorum. Bundan 1 hafta önce edit yapmıştım ve edit yaparken anlık olarak ses alabiliyordum. Şu an ise edit yaparken Audio kısmında ses gözükse bile play butonuna bastığım zaman video oynuyor ama ses gelmiyor. Edit yapıp videoyu kaydettikten sonrada videoyu açtığımda ses geliyor. Sadece edit yaparken anlık ses gelmiyor. Ne kadar baktıysam da problemi çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Not: Windows 10 Pro kullanıyorum. Premiere sürümüm ise CC 2019. (Orijinal)

Son düzenleyen: Moderatör:
Adobe Premiere programında yeniyim. Bu tarz programı ilk defa kullanmaya ve öğrenmeye başlıyorum. Bundan 1 hafta önce edit yapmıştım ve edit yaparken anlık olarak ses alabiliyordum. Şu an ise edit yaparken Audio kısmında ses gözükse bile play butonuna bastığım zaman video oynuyor ama ses gelmiyor. Edit yapıp videoyu kaydettikten sonrada videoyu açtığımda ses geliyor. Sadece edit yaparken anlık ses gelmiyor. Ne kadar baktıysam da problemi çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Not: Windows 10 Pro kullanıyorum. Premiere sürümüm ise CC 2019. (orijinal)

Sağ üstteki bölümden edit kısmına tıklayıp prefences var. Oradan Audio hardware olması lazım oradan mikrofonunuzu ve kulaklıklığınızı işaretleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı