Adobe Premiere CC gömülü lisans etkinleşmedi

Assistant

Kilopat
Katılım
18 Ekim 2014
Mesajlar
460
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Az önce bir siteden Adobe Premiere CC 2020 satın aldım. Google Drive ile ulaştırdılar. Lisans anahtarı da vardı. adobe.com adresinden etkileştirmek istedim ama kabul etmedi. Programı kurdum, virüs programı herhangi bir uyarı da vermedi. Satıcıyla aramda geçen diyaloğu paylaşayım. Doğruluk payı var mı sizce?

Siz:
Lisans anahtarı bir yere kaydedilmiyorsa neden sipariş ile gönderiliyor? Ben o anahtarın doğru olup olmadığını nereden bileyim? Bu durumu ilanda belirtmeniz gerekiyor. Gömülü lisans dediğiniz şey Crack'ten farksız olduğunu düşünüyorum. İade talep ediyorum.

Mağaza:
Merhaba. İadeniz hiç sorun değil efendim. Ama açıklama kısmında 2020'yi süresiz kullanabileceğiniz, hesap oluşturamayacağınız gibi bilgilere elimizden geldiğince yer veriyoruz. Bu bilgiler genelde müşterilerimiz tarafından anlaşılıyor ki nadiren almadan önce soru sor alanından sorulan sorulara da açıklıkla cevap veriyoruz. İthal ürünlerin çalışma mantığı budur efendim. Yurt dışından entegre edilerek gönderilir ve sizlere sunulur. Dolayısıyla resmi satıcısından çok daha makul bir kullanım imkanı sunar. Crack ürünlerle kıyaslanması hata olur. Yine de iade etmek isterseniz iade prosedürleri gereği müşteri hizmetlerini arayarak ürünü kullanmadığınızı ve mağaza onayı dahilinde iade etmek istediğinizi belirtin. Bize dönüş yaptıklarında iadeniz tarafımızdan onaylanacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı