omer7181
Hectopat
C:\Windows\System32\msvcp110.dll
Maalesef sorunum düzelmedi.C:\Windows\System32\msvcp110.dll
Bu dosyayı silip aşağıdakileri kurun.
Hayrır, hiçbir hata almadım. Dediğim gibi forumda bu sorunu alanların çözümlerinin neredeyse hepsine baktım. Bütün Visual Studio'ları silip tekrar kurdum "mvscp100.dll"de çok kez sildim fakat hiçbiri sorunu çözmedi.Linktekiler kurulurken herhangi bir hata aldınız mı? Almadıysanız yeni bir rapor paylaşın.
Yeniden rapor oluşturun.Hayrır, hiçbir hata almadım. Dediğim gibi forumda bu sorunu alanların çözümlerinin neredeyse hepsine baktım. Bütün Visual Studio'ları silip tekrar kurdum "mvscp100.dll"de çok kez sildim fakat hiçbiri sorunu çözmedi.
Bunları kurun.
- Download Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center
- Download Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64) from Official Microsoft Download Center
- Download Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center
- Download Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x64) from Official Microsoft Download Center
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.