Çözüldü Adobe Premiere Pro "0xc000007b" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

omer7181

Hectopat
Premiere Pro 2019'u açmak istediğimde "0xc0000007b" hatası alıyorum arkadaşlar. Forumda birkaç konu açmışlar çözümlerine baktım fakat hiçbiri işe yaramadı. Aşağıya Process Monitor'den aldığımı raporu paylaşıyorum. Sorunun çözümünü bilen varsa ve yardım ederse sevinirim.

Logfile

Linktekiler kurulurken herhangi bir hata aldınız mı? Almadıysanız yeni bir rapor paylaşın.

Linktekiler kurulurken herhangi bir hata aldınız mı? Almadıysanız yeni bir rapor paylaşın.
Hayrır, hiçbir hata almadım. Dediğim gibi forumda bu sorunu alanların çözümlerinin neredeyse hepsine baktım. Bütün Visual Studio'ları silip tekrar kurdum "mvscp100.dll"de çok kez sildim fakat hiçbiri sorunu çözmedi.

O kadar çabuk pes etmeye gerek yok, raporda gördüğümü söylüyorum sadece. Yeni bir rapor alıp paylaşın, çözene kadar devam edebiliriz :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı