Adobe Premiere Pro Geçiş Efektleri Yapma

Premiere'de öyle aman aman bir efekt değil ama sade şık bir geçiş efekti yapmam lazım. Kendi içinde basit efektler var araştırdım ama pek istediğime ulaşamadım. Aşağıya "Recep LoL Oynuyor" adlı kanalın bir montajlı videosunu koydum. Orada 55. saniyesinde bir oyuna başlarken geçiş efekti var. Ona benzer efektleri yapmam lazım. Nasıl yapabilirim?
Şimdiden teşekkürler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu videoya bir göz atın isterseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yardımınız için teşekkürler ancak bu daha çok profesyonel çekimler için olmuş bana sadece basit küçük bir geçiş efekti yeterli çok araştırdım lakin kimse oyun videoları için yapmamış.

Yardımınız için teşekkürler ancak bu daha çok profesyonel çekimler için olmuş bana sadece basit küçük bir geçiş efekti yeterli çok araştırdım lakin kimse oyun videoları için yapmamış.

Aslında aradığınız şey aynı bu videodaki gibi. Daha fazlası için Youtube'da Smooth Transitions Premier Pro diye aratarak ulaşabilirsiniz. Baya bir kaynak var.

Son düzenleme:
Bağış yaparak ulaşabiliyorsunuz sanırım linke. Bu : 10 Smooth Transitions
Anladım hocam ben bir video daha buldum onu deneyip geliyorum o olacak gibi İnşAllah.
Hocam ben şu videoda olanları denedim adamın yaptığını yaptım olmuyor benimkinde yani efektler kullanabilir durumda yükledim premiere'ye ancak herhangi bir oyun videosunda olmuyor.
Video;

Son düzenleme:
İyi günler Youtube Stratera'nın editörünün videolarını izleyebilirsiniz. Genç arkadaşımız sade bir şekilde anlatmış.

İşimi gördüm ben ihtiyacı olan arkadaşlarımız varsa diye bırakıyorum.Basit geçiş efektleri;

bu videoda bir geçiş efekti paketi bulunmakta video bana ait burdaki efektlerle bunu hatta daha iyilerini yapabilirsin fakat after effects 2017 de çalışıyor 2019 içinde çıktı ama bende kurulum videosu yok internetten ulaşabilirsin 2019 için olana da

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı