hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 20 Eylül 2022 #41 Zembla dedi: Tamamdır şuan dersteyim bitince hallediyim Genişletmek için tıkla... Sen kralsın @Zembla hocam var mı bir gelişme. Dersiniz bitti mi Son düzenleme: 20 Eylül 2022
Zembla dedi: Tamamdır şuan dersteyim bitince hallediyim Genişletmek için tıkla... Sen kralsın @Zembla hocam var mı bir gelişme. Dersiniz bitti mi
Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 20 Eylül 2022 #42 hAllederiz dedi: Sen kralsın @Zembla hocam var mı bir gelişme. Dersiniz bitti mi Genişletmek için tıkla... Giriş dersi ama hoca uzattı kayıt aldığım için ara veremiyorum bitince halledebilirim ancak.
hAllederiz dedi: Sen kralsın @Zembla hocam var mı bir gelişme. Dersiniz bitti mi Genişletmek için tıkla... Giriş dersi ama hoca uzattı kayıt aldığım için ara veremiyorum bitince halledebilirim ancak.
hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 20 Eylül 2022 #43 Zembla dedi: Giriş dersi ama hoca uzattı kayıt aldığım için ara veremiyorum bitince halledebilirim ancak. Genişletmek için tıkla... Tamamdır beklemedeyim.
Zembla dedi: Giriş dersi ama hoca uzattı kayıt aldığım için ara veremiyorum bitince halledebilirim ancak. Genişletmek için tıkla... Tamamdır beklemedeyim.
Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 20 Eylül 2022 #44 hAllederiz dedi: Tamamdır beklemedeyim. Genişletmek için tıkla... Yükleniyor bitince atarım. Zembla dedi: Yükleniyor bitince atarım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 20 Eylül 2022
hAllederiz dedi: Tamamdır beklemedeyim. Genişletmek için tıkla... Yükleniyor bitince atarım. Zembla dedi: Yükleniyor bitince atarım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 20 Eylül 2022 #45 Zembla dedi: Yükleniyor bitince atarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam liste dışı yapmanız gerekmekte ayarlardan. Gizli değil. Liste dışına almanız gerek.
Zembla dedi: Yükleniyor bitince atarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam liste dışı yapmanız gerekmekte ayarlardan. Gizli değil. Liste dışına almanız gerek.
Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 20 Eylül 2022 #46 hAllederiz dedi: Hocam liste dışı yapmanız gerekmekte ayarlardan. Gizli değil. Liste dışına almanız gerek. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim.
hAllederiz dedi: Hocam liste dışı yapmanız gerekmekte ayarlardan. Gizli değil. Liste dışına almanız gerek. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim.
hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 20 Eylül 2022 #47 Zembla dedi: Değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.