Adobe Programları en uygun nereden alınır?

@Shinya Kogami Adobe kendi sitesinde mi acaba? Görmemiştim.

Evet kendi sitesinde. Fakat yeni üyelere 127TL olmuş sanırım. Ben 2-3 senedir üyeyim 42TL şu anda. Fakat gariptir ki ilk üye olduğumda daha fazla ödüyordum. Tam hatırlamıyorum ama 68TL falandı sanırım. Zamanla fiyat düşmüş. Crack dışında en uygun fiyat kendi sitesinde. 127TL içerisinde yapay zeka araçları ve Adobe'nin web sitesindeki araçları vs kullanabildiğini düşününce fiyatı iyi gibi. Crackte bildiğim kadarıyla yapay zeka bazlı araçlar kullanılamıyor( hatalı bilgi olabilir)

Evet kendi sitesinde. Fakat yeni üyelere 127TL olmuş sanırım. Ben 2-3 senedir üyeyim 42TL şu anda. Fakat gariptir ki ilk üye olduğumda daha fazla ödüyordum. Tam hatırlamıyorum ama 68TL falandı sanırım. Zamanla fiyat düşmüş. Crack dışında en uygun fiyat kendi sitesinde. 127TL içerisinde yapay zeka araçları ve Adobe'nin web sitesindeki araçları vs kullanabildiğini düşününce fiyatı iyi gibi. Crackte bildiğim kadarıyla yapay zeka bazlı araçlar kullanılamıyor( hatalı bilgi olabilir)

Bize düşmeyecek ki hemen.

Hesabıma giriş yaptım yine aynı fiyatı sunuyor bana.

Şimdi 127 TL'lik olanı alırsak bir düğün editlicez mesela 100 GB olsun direk bitiyor mu alanı?

Hayır o alan bulutta kullanabileceğiniz depolama alanı. Mesela 2 farklı PC'de çalışıyorsunuz, önemli projeleri buluta aktarıp diğer PC'den devam edebilirsiniz. O şekilde kullanmak istediğinizde buluta 20GB dosya aktarabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı