Adobe programları için PC toplama

TEKLER

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
2 Yıl Önce 7 Yıllık Bilgisayarımdan Sonra Yeni Çıkan Acer Marka Bir Laptop Aldım Fakat Sürekli Ekran Kartı Yandığı İçin Verim Alamadım. Geçen Sene Hp Pavilion Dv6 Aldım Fakat Hplerde Bilindiği Üzere İnanılmaz Bir Fan Sesi Var , Oyun Vs. Açtığınızda 2 Adet Soğutma Sistemiolmasına Rağmen Siyah Ekran Çıkartıyor veya 1 Saatten Sonra Baş Ağrısı Yapıyordu. Kısacası Son 3 Pc'dede Yüzüm Gülmedi.

Yaklaşık 1.5 2 Senedir Sanal Sunucu İşleri İle Uğraşıyorum , Sanal Sunucularımda İntell Tercihimdir. Fakat Kasa Toplamada Kişisel Bilgisayarda Neye Çok Önem verilir Detaylı Bir Şekilde Bilmiyorum O Yüzden Size yazmak İstedim.

Öncelikle Arkadaşlar Toplayacağım Kasayı Hem Oyun Oynamak Hemde Çalışmalarım İçin Kullanacağım. ( Photoshop , illustrator , dreamweaver , indesign vs )

Öncelikli Amacım Performanslı Bir Bilgisayar Toplamak ve 2 Yıl Kadar Kullanmak.

1) Aklıma Takılan En Büyük Soru İntell i7'mi AMD x8 Serisimi.( Nesilleri veya Mb Vs. Farketmiyor Genel Olarak Bir Değerlendirme )
2) AMD İse Eskiden AMD'nin Soğutma Sorunu vardı Şimdi Nasıl
3) Bilgisayar Toplarken ne Marka Ürünleri Önerebilirsiniz
4) Alışveriş Yaparken Ucuzu Donanım Toplayabileceğim Bildiğiniz Teknoloji Mağzaları Varmıdır
5) Önerileriniz Nedir

Siz Değerli Arkadaşlarım Sorularımı Yanıtlarsa Çok Sevinirim. Her Ağızdan Bir Ses Çıkıyor Teki ATI Çok İyi Değiyor Diyor Bir Yandan ATI x8 , İntell'in i5 Sürümü Bile Olmaz Diyor. Fan ve Kasa Konusundada Aynı Şekilde Aklımda Çok Soru Var.

Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci konusunda bir şey diyemeyeceğim ama Intel'in bu tür işlemlerde daha performanslı olduğu bilinir. (Oyun dışındaki iş ile ilgili işlemler)

Ama Photoshop vs. kullanacaksanız ekran kartını kesinlikle nVidia GTX 6xx serisi alın derim CUDA teknolojisi için.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı