Adobe üyeliği iptal edilemiyor

O kampanyayı hayatımda ilk defa duyuyorum, basitçe açıklayabilir ya da ilgili metni benimle paylaşabilir misiniz?
Altta verdiğim monitörün linkine baktığınızda 1 ay ücretsiz Creative Cloud üyeliğinin yanına verildiğini görebilirsiniz.
Bir çok monitörde bunun gibi kampanyalar bulunmaktadir.

Benim monitörde yok sanırım

Bir çok monitörde böyle kampanyalar bulunmakta.

Yanlış kontrol etmişim, benim monitörde bulunuyor bu kampanya. Fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum, monitörü baştan satın almadan kampanyayı kullanmanın yolu var mı

Yanlış kontrol etmişim, benim monitörde bulunuyor bu kampanya. Fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum, monitörü baştan satın almadan kampanyayı kullanmanın yolu var mı
Monitörünüz nedir?

Konuyu hortlattığım için özür dilerim. Ben de aynı sorunu yaşıyorum şuanda. Papara kartıma sınır koydum böylece parayı çekemiyor bir sorun çıkarır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu vıdeoyu izleyebilirsiniz.Arkadaş detaylı bir şekilde adobenin yıllık iptalinden nasıl kurtulabileceğinizi anlatmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…