Adobe üyeliği iptal ettirmiyor

mrtobbo

Centipat
Daha fazla  
İptal etmeye çalışıyorum, kart bilgilerini giriyorum ama olmuyor olmuyor. Artık SMS geliyor tahsil bilmem ne. Biraz kullandım. İptal etmeyi unutmuştum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, Ben yaklasık 5-6 gün önce adobenin deneme üyeligini aldım,. 1 Gün kullanmaya calıstım olmadı, iptal ettim. Ama dalgınlıgıma gelmis olsaki 2 tane plan daha almısım ( hayatımda hic adobe kullanmadım. ) Simdi benden 800 TL istiyor ve ben bunu iptal edemiyorum. Sonraki ay ödemezsem 2 katına mı cıkcak bu ? Kullanmadıgım bir servise 800 TL vermek istemiyorum... Not: Adobenin kullanıcı sözlesmesini biliyorum okudum ama diger planlarım yüzünden kötü bir duruma düstüm. Hesabımı da silemiyorum. Bana yardımcı olabilicek var mı ? çok sevinirim

Selamlar, ben yaklasık 5-6 gün önce Adobe'nin deneme üyeligini aldım. 1 gün kullanmaya calıstım olmadı, iptal ettim. Ama dalgınlıgıma gelmis olsaki 2 tane plan daha almısım ( hayatımda hiç Adobe kullanmadım. ) Simdi benden 800 TL istiyor ve ben bunu iptal edemiyorum. Sonraki ay ödemezsem 2 katına mı cıkcak bu? Kullanmadıgım bir servise 800 TL vermek istemiyorum... Not: Adobe'nin kullanıcı sözlesmesini biliyorum okudum ama diger planlarım yüzünden kötü bir duruma düstüm. Hesabımı da silemiyorum. Bana yardımcı olabilecek var mı? Çok sevinirim.

Durum nedir dostum bende aynı hataya düştüm kendi kendine iptalmi etti paramı verdin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı