T tahad Yoctopat Katılım 20 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:55 #11 adobe_paramizi_ver dedi: Çok beklemedim 5-10 dakikada işlemi yaptılar. O destek kısmına ulasabilirsen sorununu çözüyorlar, benim iptal işlemini yabancı bir çalışan yaptı. Genişletmek için tıkla... tamamdir, cok tesekkürler. ben bota yazdim, umarim bi asistana yönlendirir. adobe_paramizi_ver dedi: Çok beklemedim 15-20 dakikada işlemi yaptılar. O destek kısmına ulasabilirsen sorununu çözüyorlar, benim iptal işlemini yabancı bir çalışan canlı sohbetten yaptı. Genişletmek için tıkla... anladim. cok tesekkürler. asistane direkt ulasmanin baska yolu yok sanirim botun yönlendirmesi disinda. Son düzenleme: Dün 14:12
adobe_paramizi_ver dedi: Çok beklemedim 5-10 dakikada işlemi yaptılar. O destek kısmına ulasabilirsen sorununu çözüyorlar, benim iptal işlemini yabancı bir çalışan yaptı. Genişletmek için tıkla... tamamdir, cok tesekkürler. ben bota yazdim, umarim bi asistana yönlendirir. adobe_paramizi_ver dedi: Çok beklemedim 15-20 dakikada işlemi yaptılar. O destek kısmına ulasabilirsen sorununu çözüyorlar, benim iptal işlemini yabancı bir çalışan canlı sohbetten yaptı. Genişletmek için tıkla... anladim. cok tesekkürler. asistane direkt ulasmanin baska yolu yok sanirim botun yönlendirmesi disinda.
A adobe_paramizi_ver Zeptopat Katılım 5 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:18 #12 tahad dedi: tamamdir, cok tesekkürler. ben bota yazdim, umarim bi asistana yönlendirir. anladim. cok tesekkürler. asistane direkt ulasmanin baska yolu yok sanirim botun yönlendirmesi disinda. Genişletmek için tıkla... Evet, Bot "Sorununuz çözüldü mü?" gibi bir soru sorduktan sonra ben olumsuz bir yanıt verince Canlı desteğe bağladı
tahad dedi: tamamdir, cok tesekkürler. ben bota yazdim, umarim bi asistana yönlendirir. anladim. cok tesekkürler. asistane direkt ulasmanin baska yolu yok sanirim botun yönlendirmesi disinda. Genişletmek için tıkla... Evet, Bot "Sorununuz çözüldü mü?" gibi bir soru sorduktan sonra ben olumsuz bir yanıt verince Canlı desteğe bağladı
T tahad Yoctopat Katılım 20 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:01 #13 adobe_paramizi_ver dedi: Evet, Bot "Sorununuz çözüldü mü?" gibi bir soru sorduktan sonra ben olumsuz bir yanıt verince Canlı desteğe bağladı Genişletmek için tıkla... tamamdir, oldu tesekkürler
adobe_paramizi_ver dedi: Evet, Bot "Sorununuz çözüldü mü?" gibi bir soru sorduktan sonra ben olumsuz bir yanıt verince Canlı desteğe bağladı Genişletmek için tıkla... tamamdir, oldu tesekkürler